MAC Powder Kiss lipstick review: gewichtloos en matterend

MAC Powder Kiss lipstick review

Zachte, vervaagde lippen zijn de nieuwste rage in lippenstiftland en MAC’s nieuwe Powder Kiss-lijn belooft precies dat: “een romantische vervaging van soft-focus kleuren.” Zestien tinten en elk is te koop bij bol.com tussen €23 en €25. Aangeprezen als een upgrade van matte lipproducten, bevat deze nieuwe formule met vocht gecoate poederpigmenten die de lippen verzorgen en hydrateren. Ik hou niet van het gevoel van matte formules, ze zijn een beetje te droog voor mij, maar deze zijn echt gewichtloos. Het voelt alsof ik niets op heb, maar mijn lippen zien er zacht en mooi getint uit. In deze MAC Powder Kiss lipstick review vertel ik meer over deze prachtige lipsticks.

MAC Powder Kiss lipstick review

Verkrijgbare tinten van de MAC Powder Kiss lipstick

 • Style Shocked is een schone roodoranje
 • Fall In Love is een knalroze/fuschia
 • Lasting Passion is een schoon helder rood
 • Shocking Revelation is een schoon blauw rood
 • Burning Love is een verdiepte rode wijn
 • Sultriness is een koelroze roze
 • A Little Tamed is een roze middentoon
 • My Tweedy is een blushy nude
 • Best of Me is een bleek melkachtig beige
 • Influentially is een nude beige
 • Impulsive is warm bruin
 • Sweet No Sugar is een licht warm roze
 • Scattered Petals is een medium roze
 • Mull It Over is een warm koraalroze
 • Devoted to Chili is een warm rood koper
 • Mandarin O is een heldere warme koraalsinaasappel

Wat vind ik van deze MAC lippenstiften?

Mat, totaal opnieuw uitgevonden. Deze gewichtloze, vocht-matte lipstick zorgt voor een vervaging van soft-focus kleuren en is ontwikkeld om een ​​backstage-techniek na te bootsen: de randen van matte lippenstift vervagen voor een wazig effect. De baanbrekende formule bevat met vocht gecoate poederpigmenten die de lippen verzorgen en hydrateren. Het resultaat is de zero-shine look van een matte lipstick met het zachte, lichtgewicht gevoel van een balsem. Val voor deze zachte, mistige, matte kleurkus.

Ik heb Sultriness, Devoted To Chili, A Little Tamed en Mull It Over. Ik ben verliefd op deze formule. Het voelt helemaal niet droog aan en ze hebben een behoorlijk goede blijvende kracht. Dit soort doet me denken aan Pat McGrath’s Lip Fetish balsems, maar deze zijn veel matter en zien er vervaagder uit. Ze voelen echter allebei heel fijn aan op de lippen. 

Ik weet dat dit de enige tinten zijn waar ik dol op zou zijn. De Powder Kiss Lipstick-lijn van MAC is verreweg mijn favoriete high-end lipstick-formule. Ze zijn zo comfortabel op de lippen en licht dat ik ze verkies boven de andere beschikbare formules die ze aanbieden. Mijn MAC Powder Kiss lipstick review geeft deze mooie lippenstiftenlijn dan ook 4,5 sterren. Ik raad je zeker aan om deze eens te proberen!

MAC Powder Kiss lipstick review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-3.png

Ook populair: Top 10 beste MAC producten die je geld meer dan waard zijn

Dit vind je misschien ook leuk: