MAC Strobe Cream review: een stralende huid in een potje

mac strobe cream review

Na MAC Face & Body Foundation, is dit de op een na beste aankoop die ik tot nu toe van MAC heb gedaan. Ik herinner me dat ik het kreeg als een impulsaankoop toen ik bezig was met een ‘laat mijn gezicht er gloeiend uitzien als die Instagrammers’ soort spree. Vergelijkbare producten die ik nu bezit, zijn de NIOD Photography Fluid en de Iconic London Illuminator Drops (recensie voor beide komt binnenkort!) Maar zonder twijfel staat Strobe Cream bovenaan de lijst voor mij. In deze MAC Strobe Cream review vertel ik je alles over dit prachtige product!

MAC doet nu Strobe Cream in verschillende tinten, Goldlite, Silverlite, Redlite, Peachlite – noem maar op. Ik koos voor Peachlite. Ten eerste, want wie houdt er niet van peachy roze? Ten tweede omdat ik dacht dat het de perfecte tint zou zijn om alle gele en groene tinten op mijn gezicht tegen te gaan. Je kan de MAC Strobe Cream Peachlite online bij bol.com bestellen.

MAC Strobe Cream review

Een stralende, soepele huid in een potje

Toen ik het kocht, wist ik echt niet zeker hoe ik het zou gaan gebruiken. Ik haalde wat inspiratie van Farah Dhukai en Thuy Le op IG en gebruikte het na mijn moisturizer en onder mijn foundation en het was pure hemel! Mijn huid had er nog nooit zo goed uitgezien. Ik ben misschien een beetje laat met de Strobe Cream-bandwagon, maar als je dit product ooit eerder hebt gebruikt, ben je het eens met wat ik bedoel als je het voor de allereerste keer gebruikt. Het zorgt ervoor dat de huid er onmiddellijk soepel en super gehydrateerd uitziet, alsof je weken hebt doorgebracht met het reinigen van sap, religieus hardlopen en af ​​en toe je overgeeft aan spabehandelingen.

Realistisch gezien, wie heeft daar tijd voor? Sla dit gewoon op als je een goed gevoel over je huid wilt hebben. Het effect wordt natuurlijk alleen maar versterkt als je het volgt met een foundation en de rest van je gebruikelijke make-uproutine. Het werkt als een heerlijke primer en sijpelt door alle make-up om dit stralende, glanzende filter te geven dat al het product harmonieus op zijn plaats laat smelten. Dat gezegd hebbende, als je een gecombineerde huid hebt zoals ik, wees dan niet bang om dit te gebruiken. Het zal je make-up niet verstoren of extra olie aan de huid toevoegen als je het gewoon overslaat op de neus en in het algemeen slechts een hoeveelheid ter grootte van een erwt gebruikt.

Mijn MAC Strobe Cream review geeft dit product een dikke 5 sterren!

Sinds ik het heb gekocht, is er geen enkele dag geweest dat ik hier niet voor ben uitgekomen. Het wordt een beetje verslavend omdat het een hybride product is voor huidverzorging en make-up. U voelt zich niet schuldig als u het tijdens uw vrije dagen gebruikt. Soms gebruik ik het twee keer tijdens het maken van mijn make-up, waarbij ik een klein beetje op de jukbeenderen en de brug van de neus dep. Op mijn radar is nu om de Strobe Cream in Goldlite (en het GEHELE Farsali-assortiment) te proberen.

Ook populair: Haargroei pillen van Kruidvat: ik nam ze 3 maanden en dit gebeurde er!