MAC Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer review

MAC Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer review

Dit is de nieuwste release van MAC Cosmetics als het gaat om primers. Een stralende onthulling met Moisture-Reserve Technology, met huidvriendelijke ingrediënten zoals hyaluronzuur en glycerine voor onmiddellijke hydratatie en helderheid van de huid die tot 8 uur aanhoudt. Ik ben nogal kieskeurig met primers, dus laten we in deze MAC Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer review eens een kijkje nemen naar de werking van dit product! Je kan deze Mac Primer bij bol.com bestellen.

MAC Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer review

Over deze MAC primer

ALLE VOORDELEN

  • Hydrateert, verzacht en verlicht de huid tot wel 8 uur lang
  • Smelt in de huid voor een bedauwde gloed die de hele dag aanhoudt
  • Bereidt de huid voor op een soepele make-uptoepassing
  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Verstopt de poriën niet en veroorzaakt geen puistjes

HOOFDINGREDIËNTEN

  • Olijfolie
  • Vitamine E
  • Jojoba olie
  • Hyaluronzuur

Mijn MAC Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer review

Beginnend met de textuur, het is heel anders dan de primers die ik normaal heb geprobeerd. De anderen zijn dikker, terwijl deze een lichtere, romige textuur heeft als het op aanbrengen aankomt. Het is deze ook gladder en gemakkelijker en sneller om over het hele gezicht aan te brengen en het laat een lekker hydraterend gevoel achter plus een mooie natuurlijke gloed.

Als het op foundation aankomt, gebruik ik niet veel product. Er is niets erger dan een taartachtige look, dus ik ga voor een stijlvolle make-uplook, en een goede primer moet het werk doen om met een kleine hoeveelheid de foundation voor uren op zijn plek te houden. Deze nieuwe MAC-primer is erin geslaagd om het werk te doen, waarschijnlijk omdat het de hydraterende eigenschappen heeft. Een ander ding dat ik altijd naar primers kijk, is om een egale huidskleur te krijgen. Ik heb problemen met pigmentatie en een onregelmatige textuur op mijn huid, dus ik moet dat altijd oplossen voordat ik naar de foundation spring, want het verschil is enorm. En dit product hielp daarbij.

Tot nu toe ben ik enorm tevreden met de resultaten en ik zou het waarschijnlijk terug kopen.

MAC Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer review

U leest: MAC Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer review

Ook populair: Top 6 beste wenkbrauwpotlood voor vollere, mooie wenkbrauwen