Maca voor mannen: 10 grootste voordelen welke het beste is

maca-voor-mannen

Macawortel is een voedingskrachtpatser die al duizenden jaren in gebruik is als Peruaans basisvoedsel en traditioneel medicijn. Het voedsel is uniek omdat het mannen en vrouwen anders beïnvloedt. In dit artikel beschrijven we hoe en waarom Maca voor mannen onmisbaar is in hun dagelijks leven.

Macawortel voor mannen is een natuurlijke manier om de aanmaak van testosteron te verhogen, te helpen bij het opbouwen van spieren en voor meer energie en uithoudingsvermogen. Het kan ook effectief zijn voor het verbeteren van mentale helderheid en het verlichten van depressies. De verschillende soorten maca hebben verschillende effecten en werken beter ter ondersteuning van specifieke gezondheidsproblemen. Raadpleeg de onderstaande gedeelten voor meer informatie over welk Maca-product het beste bij jou past.

Healthy Vitamins Rode Maca bevat plantaardige voedingsstoffen zoals alkaloïden, looistoffen, saponinen en steroïden. De rode maca uit natuurlijke teelt is gegelatineerd, waardoor het maca-poeder door ons lichaam beter wordt verteerd

Maca voor mannen

De belangrijkste voordelen van Maca voor mannen

Is maca goed voor mannen? Hoewel maca een lange geschiedenis van traditioneel gebruik heeft, is het pas de afgelopen 25-30 jaar wetenschappelijk onderzocht. Dit onderzoek heeft verschillende voordelen van Maca voor mannen aan het licht gebracht.

1. MACA KAN GUNSTIG ZIJN BIJ HET VERBETEREN VAN LIBIDO

Een van de belangrijkste redenen waarom mannen ervoor kiezen om Maca te nemen, is om hun libido te herstellen. Of Maca een afrodisiacum is, valt te betwisten, maar maca werkt op verschillende niveaus om een gezonde zin in seks te ondersteunen. Ten eerste revitaliseert het hoge gehalte aan voedingsstoffen en verschillende vitamines, waaronder ijzer, kalium en mangaan, het hele lichaam. Ten tweede werkt maca ter ondersteuning van een gezond testosterongehalte, waardoor de energie, het uithoudingsvermogen en de vitaliteit toenemen. Ten slotte bevat maca unieke voedingsstoffen, macaenen en macamiden genaamd, die worden geassocieerd met het ondersteunen van een gezond libido. Onder onze klanten zijn zowel Rode Maca als Zwarte Maca hiervoor favoriet.

2. MACA KAN VOOR ERECTIESTOORNISSEN WERKEN
Een van de dingen die maca heel goed doet, is het verhogen van de bloedcirculatie. In combinatie met een boost in libido, is gezien dat maca mannen helpt milde erectiestoornissen te overwinnen. Een recent onderzoek naar de effecten van Maca op erectiestoornissen toonde aan dat meer dan de helft van de patiënten met milde erectiestoornissen “significante” verbeteringen meldden in termen van erectiestoornissen en algemeen seksueel welzijn. Hiervoor raden we Zwarte Maca aan.

3. MACA KAN DE VRUCHTBAARHEID BIJ MANNEN VERHOGEN
Vruchtbaarheid voor zowel mannen als vrouwen is het langste en meest voorkomende gebruik van Maca. We weten dat mensen die inheems zijn in de hoge Andes van Peru maca-wortel gebruiken om zowel de vruchtbaarheid van mens als vee te stimuleren gedurende 2000 jaar. Maca strekt zich uit tot op de dag van vandaag en wordt nog steeds gebruikt als eerste toevluchtsoord voor koppels die zwanger willen worden in Peru. Recente studies uit Zwitserland en Peru bevestigen dat Zwarte Maca in het bijzonder zowel het aantal zaadcellen en de beweeglijkheid verhoogt als het seksuele verlangen verhoogt.

4. MACA KAN HELPEN OM TESTOSTERON TE VERHOGEN
Maca bevat geen testosteron of enig ander hormoon. In plaats daarvan stimuleert het het lichaam om hormonen aan te maken en te reguleren om een gezonde hormoonbalans te bereiken. In onderzoek is NIET aangetoond dat Maca de algehele serumtestosteronniveaus verhoogt. De stimulerende effecten die worden opgemerkt door mannen die maca gebruiken, suggereren echter dat het anderszins een positief effect heeft op het endocriene systeem. Onderzoekers speculeren dat Maca de niveaus van vrij testosteron beïnvloedt, in plaats van serumniveaus. Alle Maca-kleuren werken goed voor dit doel.

5. MACA VOOR DE PROSTAATGEZONDHEID VAN MANNEN
Een belangrijke studie gepubliceerd in het “Journal of Reproductive Biology and Endocrinology” 2005; 3:5. concludeerde dat in de loop van 42 dagen: “Rode Maca, maar noch Gele/Crème noch Zwarte Maca de grootte van de ventrale prostaat significant verminderde bij ratten.” We hebben ook enkele zeer positieve rapporten van klanten gekregen over dit voordeel van maca voor mannen. Gebruik hiervoor Rode Maca.

Healthy Vitamins Zwarte Maca is goed voor het behoud van een heldere geest en voor een gezond libido. Het is gelatinized en komt uit natuurlijke teelt

Maca voor mannen

6. GEBRUIK MACA VOOR NATUURLIJKE SPIEROPBOUW

Maca is anabool (spieropbouwend). Het heeft een hoog gehalte aan biologisch beschikbare eiwitten en andere voedingsstoffen die een gezonde, natuurlijke spiergroei ondersteunen. Het is een favoriet supplement onder natuurlijke bodybuilders en een ingrediënt in veel spieropbouwende melanges. We hebben verschillende klanten die professionele of amateursporters van hoog niveau zijn en zweren bij maca voor betere prestaties. En op basis van hun feedback raden we Zwarte Maca aan, Raw of Gelatinized voor spieropbouw.

7. MACA KAN DE ENERGIE EN HET UITHOUDINGSVERMOGEN HELPEN VERHOGEN
Voor de mensen die vertrekken op grote hoogte in Peru waar maca groeit is maca essentieel voor het behoud van gezonde energie en uithoudingsvermogen. Verschillende wetenschappelijke studies hebben ook bevestigd dat Maca een positief effect heeft op het uithoudingsvermogen en het energieniveau. In één onderzoek konden fietsers hun tijden van 40 km aanzienlijk verkorten na slechts 12 dagen op maca. Een andere studie toonde aan dat een regelmatige dosis maca het uithoudingsvermogen van laboratoriummuizen met bijna 20% verbeterde. Zwarte Maca lijkt het meest positieve effect te hebben voor dit gebruik.

8. MACA KAN GUNSTIG ZIJN VOOR DE BOTGEZONDHEID
In 2010 meldde een team van 6 onderzoekers dat rode en zwarte maca de beste bleken te zijn in het verbeteren en beschermen van de botstructuur, vooral bij muizen bij wie de eierstokken waren verwijderd. (Effecten van verschillende soorten maca op botstructuur, Gonzalez, C et. al.). Dit komt omdat maca een uitstekende bron van calcium is, bijna 4 keer zoveel als in melk.

9. MACA KAN HELPEN BIJ HET OVERWINNEN VAN DEPRESSIE
Een van de minder bekende voordelen van maca voor mannen is het verminderen van depressies. Maca werkt als een stemmingsverbeteraar vanwege het hoge gehalte aan voedingsstoffen in combinatie met de stimulerende eigenschappen. We hebben verschillende meldingen gehad van een positieve emotionele gezondheid als gevolg van het voortdurende gebruik van Rode Maca.

10. MACA VERBETERT MENTALE FOCUS, HELDERHEID EN GEHEUGEN
Een laatste voordeel van maca voor mannen is dat het de concentratie, het geheugen en het leren bevordert. Uit een recente studie uit China (2011) bleek dat met name zwarte Maca muizen hielp het geheugen met 10% te verbeteren en het leren met bijna 15% te versnellen. Bovendien hebben veel van onze klanten een boost in focus en duidelijkheid gemeld bij het gebruik van Maca. We raden hiervoor Rode of Zwarte Maca aan.

U leest: Maca voor mannen: 10 grootste voordelen welke het beste is

Ook populair: Beste neustrimmer voor mannen: de Sidekick van Balls Club