Magic Lipstick kopen? Bestel de lippenstift voor €9,75 online!

magic lipstick

Ben jij al bekend met de term ‘Magic Lipstick’? Deze magische lippenstift is groen van kleur. Maar op het moment van aanbrengen zal je niks terug zien van deze kleur, want die wordt opeens subtiel roze! De intensiteit van de kleur wordt bepaald door de pH waarde en temperatuur van de lippen. De Barry M Genie lippenstift is hier het ideale voorbeeld van!  

Een Magic Lipstick, wat is dat nu voor iets geks? Ga je dan met een groene kleur op mijn lippen rond lopen? Nee hoor, met de Barry M Genie lippenstift is dit zeker niet het geval. Deze groene kleur verandert namelijk direct in een mooie roze kleur zodra het met de huid in aanraking komt. Dit heeft te maken met de pH waarde van de huid. Hierdoor reageert de kleur van de lippenstift op iedereen weer anders. En naarmate de tijd verstrijkt wordt de roze kleur steeds intenser. Ja, deze lipstick is zeker magisch te noemen! Op Bol.com kan je hem voor €9,75 online bestellen. De perfect lipstick voor wanneer je een keer iets anders wilt. Ook is dit een leuke cadeau aanrader voor beauty liefhebbers!

magic lipstick kopen

bestel knop 2

Magic Lipstick: van magisch groen naar subtiel roze

De groene lippenstift, ook wel de magische lipstick genoemd, is bij sommige mensen al enige tijd bekend. De Barry M Genie lippenstift is hier het ideale voorbeeld van. Ondanks dat de lippenstift een vreemde groene kleur heeft, is hier niks van terug te zien op de lippen. Deze tint verdwijnt namelijk direct wanneer deze in aanraking komt met de lippen. De kleur op de lippen zal namelijk in roze veranderen! Hoe roze de lippenstift afgeeft, is per persoon verschillend. De magie van de lipstick zit ‘m namelijk in het feit dat het product reageert op de temperatuur en pH waarde van de huid. Bij iedereen is dit weer anders. Wat wel bij iedereen hetzelfde is, is dat de kleur naarmate de tijd verstrijkt, de kleur steeds intenser zal worden! Ideaal dus wanneer je op zoek bent naar een langdurig resultaat!

magic lipstick

Lekker laagdrempelig shoppen

De Magic Lipstick is in Nederland eenvoudig online te bestellen bij Bol.com voor €9,75. Er zijn in deze webshop nog veel meer beauty artikelen verkrijgbaar, zoals gezichtsmaskers, parfum, blush, concealer en nagelproducten. Je vindt er ook artikelen op het gebied van cadeau, reizen, gezondheid en kinderen of huisdieren. De prijzen worden zo laag mogelijk gehouden, zodat iedereen lekker kan shoppen. Bovendien heb je je bestelling vaak binnen een werkdag al in huis, hoe fijn is dat? Zo hoef je niet lang te wachten op de fantastische Barry M Lipstick. Een aanrader wanneer je een goed kwalitatieve magic lipstick zoekt!