Make-up doos kopen? Bestel de make-up organizer!

make-up doos

Ben jij op zoek naar een handige en compleet make-up opbergsysteem? Bij Bol.com kwam ik deze Make-up Organizer tegen met drie lades en 16 verschillende vakken. Ik heb ‘m besteld voor op de make-up tafel zodat ik er in een overzicht al mijn cosmetica erbij kan pakken. Ideaal, want hij neemt niet veel ruimte in. Toch kan je veel spullen kwijt doordat er verschillende lagen op zitten: de onderste drie zijn lades en het bovenstuk heeft vakjes. De totale afmeting van deze make-up organiser is 18,5 cm lengte, 13,5 cm breedte en 24 cm hoogte. Het materiaal is van acryl, dus is eenvoudig schoon te houden.

Al een tijd zocht ik naar de ideale make-up doos die ik voor elke dag kan gebruiken. Ik zocht op bestverkochte organizers en kwam deze tegen. Hij kost €64,99 en wordt in twee delen geleverd: een met drie lades en een met 16 vakjes. Ik gebruik de kleine vakken voor lippenstiften of kleine nagellakjes, in de grote doe ik mijn foundation, mascara en eyeliner en dergelijke. In de laadjes heb ik veel ruimte voor lakjes, blushes, highlighter en bronzer. Ik vind het ideaal, want zo heb ik alles bij elkaar. Ik vind ook dat deze set een mooie en luxueuze uitstraling heeft. De ideale aanschaf wanneer je een geordend make-upbakje zoekt waar je al je spulletjes in kwijt kan!

Bestel hier de bestverkochte 2-delige make-up organizer van Bol.com online!

make-up doos     make-up doos

Make-up doos voor elke dag

Zelf heb ik thuis een kaptafel met een lade waar ik altijd al mijn verzorgings- en make-upproducten in bewaarde. Toch zocht ik naar een mooi bakje voor erop waar ik makkelijk alles uit kan halen. Elke ochtend gebruik je deze producten tenslotte. Ik zocht een handig en net doosje die ook nog een mooie en luxe uitstraling had. Bij Bol zag ik dat de bestverkochte organiser deze 2-delige versie was. Ik heb hem inmiddels al enkele weken staan en ik ben er nog steeds enorm blij mee! Ik had hem deels met een cadeaubon betaald. Heb jij er nog een liggen in huis? Gebruik die dan zeker want het scheelt weer in de prijs.

Ook voor sieraden en accessoires

Waar je hem ook uitstekend voor kan gebruiken is om sieraden en accessoires in op te bergen. Zo kan je in de laden heel goed armbanden of ringen kwijt. Ik heb bijvoorbeeld zelf een armbandje die ik dagelijks draag. Die bewaar ik ook hierin zodat ik hem er meteen bij kan pakken. Ik vind het ook een hele goede aanrader om aan iemand cadeau te doen. Is er binnenkort iemand jarig die van make-up en verzorging houdt? Dan is een cadeau als dit natuurlijk altijd welkom! Zelfs wanneer je hem niet nodig hebt voor cosmetica kan je hem ook voor andere kleine dingen gebruiken, zoals voor creatieve doeleinden. De kleine vakjes zijn perfect voor knoopjes, buttons, pinnetjes en dergelijke.

Koop hier de handige en complete make-up doos voor €64,00 online!

make-up doos       make-up doos

Make-up kwasten opbergen

Door de hoge vakken kan je ook makkelijk je kwasten opbergen, wat ik als een groot bijkomend voordeel zie. Zo heb ik mijn foundation- en poederkwast daar een vaste plek gegeven. Doordat de onderkant in het bakje zit wordt het niet vies. Natuurlijk kan je ze ook neerleggen in een ander vak. Het is maar net wat je zelf het prettigst vindt. Wat mij betreft is het duidelijk waarom deze organizer een bestseller is, ik kan hem van harte aanbevelen!