Make-up Eraser kopen? Bestel voor €19,49 online!

make-up eraser

Heb jij een gevoelige huid en gebruik je het liefst zo min mogelijk producten? Veel mensen hebben te kampen met huidproblemen en reageren overgevoelig op verzorgingsproducten. Dit kan erg vervelend zijn wanneer je, net als ik, regelmatig make-up draagt. Om dit elke dag weer te verwijderen moet je tenslotte weer gaan reinigen met bijvoorbeeld lotion, reinigingsmelk of tonic en dergelijke. Hier zitten vaak weer agressieve stoffen in die niet bevorderlijk zijn voor de huidconditie. Ik heb laatst echter de ideale tool gevonden waarmee ik nu dagelijks mijn gezichtshuid grondig reinig, zonder de schadelijk effecten!

Zoek jij een handige methode waarmee je binnen een handomdraai alle make-up van je gezicht kan verwijderen zonder het gebruik van chemicaliën? Dan kan ik je van harte de Make-up Eraser aanbevelen! Met deze zachte doek heb je alleen water nodig. Al mijn make-up wordt grondig weggehaald en mijn gezicht voelt na afloop zacht en schoon. Je kan hem gewoon wassen en wel 1.000 keer gebruiken. Het scheelt dus ook nog eens in de portemonnee, want voor €19,49 doe je dag in dag uit met dit doekje. Voor mij was dit tot nu toe de beste oplossing voor mijn overgevoelige huid. Sterker nog, ik merk dat mijn huidconditie erop vooruit is gegaan sinds ik deze reinigingsmethode gebruik.

Bestel bij Bol.com de originele Make-up Eraser online!

make-up eraser

–  

Waarom kiezen voor de Make-up Eraser?

Er zitten een aantal grote pluspunten aan de Make-up Eraser ten opzichte van andere reinigingsmethoden. Voor mij is het grootste pluspunt dat er geen producten aan te pas komen die de huid zouden kunnen aantasten. Denk hierbij aan reinigingsmelk, lotion of olie. Zelf heb ik een overgevoelig huidtype die hier niet goed op reageert. Mijn ogen branden snel en vaak krijg ik rode vlekken. Doordat dit product alleen water nodig heeft wordt het gezicht verder niet blootgesteld aan andere chemicaliën. Ik merk dat mijn huidconditie er ook al een stuk op vooruit is gegaan sinds ik dit product gebruik.

Een goedkope reinigingsmethode

Een ander groot voordeel is dat de Make-up Eraser een betaalbare reinigingsmethode is. Je kan het doekje namelijk na gebruik wassen en de dag erop opnieuw gebruiken! Zelf doe ik dit met een beetje water en zeep, maar hij kan ook gewoon in de wasmachine. Je kan hem wel 1.000 keer opnieuw gebruiken, dus hij gaat zeker een paar jaar mee. En wat ook fijn is, is dat je hem op reis ook makkelijk kan meenemen. Hij neemt weinig ruimte in en kan elke dag opnieuw gebruikt worden. Het enige wat je hoeft te doen is hem nat maken met water en na afloop schoon te spoelen en laten drogen. Makkelijk, snel en vriendelijk voor de huid!

Verwijder make-up met water! Bestel hier de Make-up Eraser voor €19,49 online! 

make-up eraser kopen

Make-up verwijderen met water

Steeds meer mensen ontdekken het gemak van make-up verwijderen met water. Het is een fijne en huidvriendelijke methode, die ook nog eens heel betaalbaar is. Bovendien neem je het zachte doekje overal mee naar toe, dus ook makkelijk met vakantie! Je hoeft je niet meer te bekommeren over een degelijke reiniging, je gebruikt gewoon de Make-up Eraser waarmee je alle soorten make-up in een handomdraai grondig verwijdert. Je kan hem eenvoudig online bij Bol.com bestellen.