Make-up opbergen? Gebruik een organizer!

make-up opbergen

Zoek jij een handige manier op je cosmetica op te bergen? Dan heb ik een goede tip voor je: op Bol.com kan je namelijk allerlei verschillende make-up organizers bestellen, variërend in diverse uitvoeringen van simpel tot uitgebreid. Zelf heb ik gekozen voor de versie die 3 lades heeft en 16 vakjes. Dit is tevens de best verkochte organiser, en ik snap wel waarom. Je kan er werkelijk al je dagelijkse make-upspullen in kwijt zonder dat het veel ruimte inneemt op je kaptafel. De exacte afmeting is 18,5 cm lengte, 13,5 cm breedte, 24 cm hoogte. Een fijne oplossing wanneer je in een overzicht alles bij elkaar wilt houden!

De ideale manier van make-up opbergen is met behulp van een organizer. Er zijn verschillende uitvoeringen te koop met verschillende prijzen. Zo kost de meest verkochte versie €64,99. Maar wil je een nog uitgebreidere, dan kan je ook kiezen voor een met 6 lades. Deze kost €99,99 en dat is een perfecte oplossing voor beautyliefhebbers die hun producten willen bewaren in een mooie make-up doos. De uitstraling van deze organizers is ook mooi strak en luxueus. Door het acryl materiaal is het ook makkelijk schoon te houden. Hierdoor gaat hij een lange tijd mee zodat je er veel plezier aan kan beleven.

Bestel hier de bestverkochte make-up organizer van Bol.com online!

make-up opbergen       make-up opbergen

Je dagelijkse make-up opbergen

Heb jij ook elke dag een vast aantal make-upproducten die je gebruikt? Ik heb altijd een vast foundation, poeder, blush, mascara en lipstick. Het is fijn om een bakje te hebben waar je deze favorieten in kwijt kan. Dit geldt overigens ook voor kwasten, want deze bewaar ik ook in deze organizer. Het is een ideale oplossing! De hoge vakjes zorgen ervoor dat ze goed blijven staan. En hij blijft ook schoon wanneer je ze met de onderkant naar beneden erin plaatst. Sowieso is het bakje eenvoudig schoon te houden, gezien het materiaal van acryl is. Door de transparante kleur oogt het als een luxe product wat erg mooi staat op je kaptafel.

Ook als sieraden organizer

Een bakje als dit is ook ideaal om je favoriete sieraden in op te bergen. Zo heb ik dagelijks een ring en armband die ik draag. Die gaan dan in de onderste lade. Ze zijn dan ook meteen stofvrij opgeborgen. Ook voor andere accessoires kan je hem natuurlijk gebruiken. Al je dagelijkse favoriete netjes en compact bij elkaar. Ik denk ook dat een product als dit ideaal is om cadeau te doen aan een beauty- en fashionliefhebber. Wie vind het nou niet leuk om zo’n mooie beauty organizer te krijgen? En dan heb ik nog een tip: als je nog een cadeaubon heb liggen kan je die ook mooi hiervoor gebruiken. Dat heb ik ook gedaan en het scheelde weer een stukje in het bedrag. En je krijgt er een handige make-uporganizer voor terug!

Sieraden opbergen? Gebruik deze handige 2-delige organizer bij Bol.com!

make-up opbergen      make-up opbergen

De mooiste make-up kopen

Overweeg jij om ook zo’n handig bakje te bestellen? Kijk dan meteen even in het uitgebreide beauty assortiment! Je vindt er niet alle bekende make-upmerken, maar ook voor parfum en sieraden zit je hier aan het goede adres. Ook is er een groot aanbod aan verzorgingsproducten. Neem gerust eens een kijkje, want vaak ben je ook nog eens veel voordeliger uit dan bij de reguliere winkels!