Make-up organizer kopen? Bestel opbergbakjes online!

Ben jij op zoek naar een handige en nette methode om je make-up en verzorgingsproducten mee op te bergen? Dan is een opbergsysteem een grote aanrader. Zelf was ik al een tijd op zoek naar een mooie organizer voor op mijn kaptafel, omdat ik een aantal vaste make-upproducten heb die ik dagelijks erbij pak. Het leek mij fijner om die bij elkaar in een bakje te hebben dan los in een laatje of een etui. Ik ging op internet zoeken naar leuke organizers en kwam al snel bij Bol.com uit. Ze hebben daar heel veel keuze in bakjes voor cosmetica en accessoires, zoals deze versie met drie lades en 16 vakken.

Onderstaand exemplaar is ook het bestverkochte opbergbakje bij Bol. Wil je een veelzijdige make-up organizer kopen, dan kan ik deze versie van harte aanbevelen. Door de verschillende soorten vakjes kan je er al je producten in kwijt: zowel foundations als kwasten of nagellakjes. Ik heb ook met dagcrème hierin staan. Kortom, je kan er alle kanten mee op. Voor €64,99 zal je voor een lange tijd veel plezier hieraan beleven. Mede door het acryl materiaal waar het van is gemaakt is hij goed schoon te houden. Daarnaast oogt het erg luxe en is het een echte eyecatcher voor al je favorieten. Niet voor niets is dit de bestseller en zijn de klantenreviews zo positief!

Bestel hier de bestverkochte make-up organizer van Bol.com online!

make-up organizer kopen    

Waarom deze make-up organizer kopen?

Wat ik zo prettig vind aan bovenstaande organiser is dat je precies genoeg ruimte hebt voor al je dagelijkse beautyproducten. Zo bewaar ik in de laadjes platte producten als poeder, blush en highlighter. In de vakjes erboven passen mooi diverse lippenstiften, maar ook de kwasten die je elke dag gebruiken moet. Ook kan je hier verzorgingsproducten mooi kwijt, zoals dagcreme. Je kan de beide delen los van elkaar halen maar ook op elkaar stapelen zodat het een element lijkt. Dit is wat ik zelf ook heb gedaan en ik vind het ideaal, want op deze manier neemt het weinig ruimte in. En dit terwijl je heel veel hebt opgeborgen op een nette en overzichtelijke manier.

Ook voor sieraden en accessoires

Een ander idee voor dit bakje is om het als opbergsysteem voor je favoriete sieraden en accessoires te gebruiken. Zo draag ik elke dag een ring en armband. Deze berg ik op in het onderste laadje. Ze blijven stofvrij opgeborgen en ik kan ze er zo bij pakken. Ideaal! Wat dat betreft kan je hier veel kanten mee op en dat maakt het ook een geschikt cadeau voor speciale gelegenheden. Welke beautyliefhebber wordt nou niet blij van zo’n mooi en handige make-upbakje?  Er zijn nog veel meer soorten te koop bij Bol waar je uit kan kiezen, van simpele versies tot zeer uitgebreide. Het is maar net waar je voorkeur ligt en hoeveel je graag wilt kunnen opbergen.

Hier kan je Bol.com’s bestverkochte make-up organizer kopen voor €64,99!

make-up organizer kopen     make-up organizer kopen

Betaal met je cadeaubon!

Heb jij nog een cadeaubon liggen? Gebruik die dan zeker tijdens het afrekenproces! Zelf heb ik dit ook gedaan en scheelde me een hoop geld. Veel mensen vergeten dat ze er nog een in de kast hebben liggen, en dat is natuurlijk zonde. En wat is er nou leuker dan jezelf (of iemand anders) zoiets leuks en bruikbaars cadeau te doen als een luxe organizer voor beautyspullen?