Make-up Remover handschoen: gebruik de Make-up Eraser!

make-up remover handschoen

Make-up verwijderen? Niet iedereen zit er elke dag opnieuw om te springen. Vaak bevatten reinigingsmethoden als lotion, melk of olie bepaalde bestanddelen waar de huid niet goed op reageert. Vooral mensen met overgevoelige huidproblemen zijn op zoek naar een milde wijze om het gezicht mee te reinigen. Er is echter een product op de markt waarbij alleen water nodig is om alle make-up efficiënt mee weg te halen, namelijk de Make-up Eraser! Deze make-up remover handschoen is verreweg de makkelijkste reinigingsmethode die huidvriendelijk is, en ook nog eens betaalbaar!

De laatste tijd leren steeds meer mensen het gemak van de Make-up Remover Handschoen kennen. Deze handige glove kan je bij Bol.com bestellen voor €19,49. Je kan er ruim 1000 keer je alle soorten make-up mee verwijderen. Het enige wat je hoeft te doen, is hem vochtig maken onder de kraan! Na afloop kan je hem ook uitwassen met water en een beetje zeep, of eventueel in de wasmachine doen. Laat hem opdrogen en gebruik hem de volgende dag gewoon weer opnieuw. Niet alleen een fijne oplossing wanneer je het liefst zo min mogelijk schadelijke stoffen aan de huid wilt blootstellen, het is ook een hele fijne oplossing voor op reis!

Bestel hier de Make-up Remover Handschoen voor €19,49 online!

make-up remover handschoen

Zó werkt de Make-up Remover Handschoen!

Ben jij nog niet bekend met reinigingshandschoenen voor cosmetica? In Nederland raken steeds meer beautyliefhebbers bekend met dit fenomeen. Bij Bol.com kan je hem in diverse kleuren bestellen, waaronder roze, wit, zwart en blauw. Het handige aan dit product is dat je alleen water nodig hebt. Door het speciale, zachte materiaal wordt elke huidtype op milde wijze grondig gereinigd. Is het hele gezicht schoon, dan spoel je hem eenvoudig uit onder de kraan en laat je hem daarna drogen. Eventueel kan hij ook in de wasmachine. Hij blijft goed tot minimaal 1000 wasbeurten, dus je bespaart er ook nog eens een hoop geld mee ten opzichte van andere reinigingsproducten.

 

Geschikt voor elk huidtype

Een ander groot voordeel aan dit reinigingsproduct is dat het voor elk huidtype geschikt is. Juist ook voor mensen met een overgevoelige huid waar snel een reactie optreedt is het een aanrader om deze methode eens te proberen. Het fijne aan deze make-up verwijderaar is dat hij jarenlang mee gaat, elke dag opnieuw. En ook wanneer je op reis bent is dit ideaal om mee te nemen. Je hebt altijd een milde reiniging bij de hand zonder dat het veel ruimte inneemt in de toilettas! Veel beautyliefhebbers zijn lovend over dit product, zeker gezien de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zoek jij dan ook nog een makkelijke en efficiënte reinigingsmethode, probeer dan zeker deze handschoen voor €19,49!

Bestel hier de Make-up Remover Handschoen in het roze, zwart, blauw of wit online!

make-up remover handschoen

Een optimale huidverzorging

Voor een optimale huidverzorging kan je gerust eens het assortiment van Bol.com afgaan. Er worden veel crèmes, serums, maskers en andere producten aangeboden, welke geschikt zijn voor diverse huidtypes. Vaak gelden er ook bulkprijzen of staffelkortingen, dus je bent vaak voordeliger uit dan bij de reguliere verkooppunten. Kom daarom gerust eens langs!

Dit vind je misschien ook leuk: