Make-up verwijderen met water? Gebruik de Make-up Eraser!

make-up verwijderen met water

Zoek jij een makkelijke methode om make-up te verwijderen zonder dat dit de huid aantast? Dan is de Make-up Eraser het ideale product om te gebruiken! Deze zachte doek hoef je alleen maar nat te maken met water. Je haalt er eenvoudig alle soorten cosmetica mee weg zonder dat er chemicaliën aan te pas komen zoals bij andere reinigingsproducten het geval is. Mensen met een overgevoelig huidtype hebben hier veel baat bij. Na het reinigen kan je een verzorgend product gebruiken zoals een dag- of nachtcrème. Op deze manier verzorg je je gezicht op de meest milde manier.

De Make-up Eraser kan in een handomdraai alle make-up verwijderen met water. Je kan het origineel eenvoudig online bij Bol.com bestellen. Het voordeel is ook nog eens dat je hem gewoon zelf kan uitwassen met een beetje zeep (of in de wasmachine) en kan laten drogen. De volgende dag is hij gewoon weer bruikbaar, minimaal 1000 wasbeurten. Dat maakt het een betaalbaar alternatief ten opzichte van andere methoden. Bovendien is het een ideale reinigingsmanier om mee te nemen op reis! Je bent altijd voorzien van een milde gezichtsreiniging, elke dag opnieuw.

Bestel hier de originele Make-up Eraser online!

Waarom make-up verwijderen met water?

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je het liefst alleen water zou gebruiken om je make-up te verwijderen. Zo kunnen allergieën of een overgevoeligheid voor bepaalde stoffen in reinigingsproducten als lotion, olie of reinigingsmelk een goede reden zijn. Veel mensen ervaren dan een overgevoelige reactie, zoals brandende ogen of rode vlekken. Alleen het gebruik van water is dan een fijn alternatief. Een speciale doek als de Make-up Eraser zorgt ervoor dat alle soorten make-up moeiteloos verwijderd wordt op milde wijze. Je hoeft hem alleen maar vochtig te maken onder de kraan en hij is klaar voor gebruik.

Goed voor 1000 wasbeurten

Het grote voordeel aan de Make-up Eraser is dat naast het feit dat het een zeer milde reinigingsmethode is, het ook nog eens een lange houdbaarheid heeft. Je kan er minimaal 1000 wasbeurten van verwachten, wat zou betekenen dat je er ongeveer twee tot drie jaar plezier aan beleven kan. Dit maakt het een betaalbaar alternatief ten opzichte van andere producten welke je steeds opnieuw moet kopen. Daarnaast is het natuurlijk de ideale metgezel voor op reis. Geen gedoe met doekjes, wattenschijfjes en flessen met reinigingsproducten, je gebruikt gewoon dit zachte doekje! Je kan hem na gebruik uitwassen en laten drogen, maar je kan er natuurlijk ook meerdere bestellen zodat je niet van een doek afhankelijk bent. Een fijne oplossing in meerdere opzichten!

Make-up verwijderen met water? Bestel hier de Make-up Eraser online!

make-up verwijderen met water

Ook voor verzorgingsproducten

Wist je dat je bij Bol terecht kan voor allerlei soorten verzorgingsproducten? Zo kan je er ook verzorgende crèmes, maskers of serums kopen die goed zijn voor de huid. Het handige is dat je in de klantenreviews kan lezen wat de ervaringen zijn. Ook sorteer je eenvoudig op bestsellers of laagste prijs. Dat kan een hoop geld schelen dan wanneer je het bij de reguliere winkel haalt. Kortom, bekijk ook eens het uitgebreide assortiment!

Dit vind je misschien ook leuk: