Marc Jacobs Decadence aanbieding

marc jacobs decadence aanbieding

Ben jij ok zo verliefd op het heerlijke geurtje van Marc Jacobs: Decadence? Dan heb ik een goede tip voor je. Bij Bol.com is er namelijk zeer regelmatig een hele goede Marc Jacobs Decadence aanbieding, waarbij de kortingen soms heel hoog kunnen oplopen. Zo bestelde ik laatst de Eau So Decadent eau de toilette spray voor €63,96 voor de XL fles van 100ml! Normaal gesproken red je voor dit geld niet eens de 50ml. Als jij ook zo dol bent op deze parfum en jezelf een hoop geld wilt besparen, dan kan ik je adviseren om te kijken of er op dit moment een leuke aanbieding loopt. Er zijn verschillende soorten geurtjes waar je uit kan kiezen, zoals de eau de parfum, de eau de toilette, een tasspray of een set met een bodylotion erbij. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Natuurlijk leent deze overheerlijke parfum zich ook uitstekend als cadeau!

Bekijk hier de beste Marc Jacobs Decadence aanbieding met hoge kortingen op Bol.com!

Betalen met je Bol.com cadeaubon

Misschien heb jij nog ergens een Bol.com cadeaubon in een laatje liggen? Dan is het helemaal mooi om je Marc Jacobs Decadence parfum hier te bestellen. Dit scheelt namelijk ontzettend veel geld, helemaal als hij al in de aanbieding is. Zelf heb ik met kerst een cadeaubon gekregen van mijn werkgever van 20 euro. Ik hoefde zelf maar 43 euro bij te leggen voor een flacon van 100ml, wat niet veel is wanneer je het vergelijkt met de reguliere prijzen. Je kan jezelf zo’n prachtige fles cadeau doen zonder dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Vind jij de Decadence eau de parfum aan de te zware kant? Probeer dan eens de Decadence Eau So Decadent eau de toilette, die lichter op de huid valt maar even heerlijk ruikt!

Verwen jezelf met Marc Jacobs Decadence

Af en toe moet je jezelf op iets moois trakteren. Voor mij persoonlijk geldt dan geen mooier cadeau dan de Marc Jacobs Decadence parfum. Eens in de zoveel tijd trakteer ik mezelf op deze beauty, die ik vaak voordelig bij Bol.com kan bestellen. Ik ga er niet voor naar de parfumeriezaken, want daar betaal je 9 van de 10 keer de hoofdprijs. En het scheelt ontzettend veel geld, helemaal wanneer je ook nog een cadeaukaart hebt liggen zoals in mijn geval, wanneer je hem online bestelt. Ik krijg altijd een smile op mijn gezicht wanneer ik weet dat er weer een Marc Jacobs Decadence aanbieding loopt en wanneer ik hem in huis heb. Het blijft mijn all-time favoriete parfum!