Marc Jacobs Decadence eau de toilette

Marc Jacobs Decadence eau de toieltte

Ben jij op zoek naar de eau de toilette versie van de razend populaire parfum Decadence van Marc Jacobs? Dan is er goed nieuws! Er is namelijk tevens een eau de toilette spray uitgebracht genaamd Eau So Decadent. Deze spray is geïnspireerd op de bekende eau de parfum, alleen net even wat lichter. Er zijn veel mensen die Decadence te zwaar vinden, of hem liever alleen gebruiken voor een speciale gelegenheid. Een spray als deze biedt dan een mooie tussenweg! Zelf ben ik groot fan van de Marc Jacobs Decadence eau de parfum, dus ik kon niet wachten om de Marc Jacobs Decadence eau de toilette ook uit te proberen. Zou hij in de buurt komen van de parfum of juist totaal anders ruiken? Wat vast staat is dat je voor Eau So Decadent in elk geval een stuk minder diep in de buidel hoeft te tasten. Ik heb een 100ml flacon bij Bol.com besteld voor €63,95. Normaal gesproken heb je hier de 50ml van de eau de parfum voor! Nu kan je er twee keer zo lang mee doen, wat natuurlijk een fijne wetenschap is bij zo’n heerlijke parfum die je maar al te graag op spuit.

Bij Bol.com kan je 100ml Marc Jacobs Decadence eau de toilette voor €63,95 bestellen!

Een plaatje van een flacon en heerlijke geurnoten

Wat kan ik nog meer zeggen over dit parfumflesje behalve: wauw! Wederom een prachtig design, vergelijkbaar met de eau de toilette alleen in een lichtere kleur, wat heel toepasselijk is gezien het een lichtere variant parfum betreft, het is tenslotte een eau de toilette. Ook de dop heeft meer kleuren dan het origineel, nu zitten er ook roze en donkere tinten in verwerkt. De algehele verpakking heeft een ontzettend luxueuze uitstraling en dat past ook bij de algehele lijn. Tenslotte betekent de naam ‘decadence’ ‘decadent’, dus ja, dan kan je niet met een simpel flesje aankomen. ook de geurnoten van deze Eau So Decadent eau de toilette spray beloven veel goeds: de topnoten zijn Peer, Zwarte bes en Klimop; hartnoten zijn Magnolia, Lelietje-van-dalen en Jasmijn; Basisnoten zijn Witte amber, Framboos en Kasjmier hout. Oeh, ik kan niet wachten om deze parfum uit te proberen!

De geur van Eau So Decadent eau de toilette

Inmiddels heb ik de Marc Jacobs Eau So Decadent eau de toielette uitvoerig en met heel veel plezier gedragen. Het is een geur die zeker past in de Decadence lijn, het is net zo’n heerlijke combinatie van zwoel fruitig en bloemig, alleen bij deze uitvoering valt hij minder zwaar. Het is een geur die heel geschikt is om te dragen als alledaags parfum. Hij wordt met de minuut dat je hem op hebt warmer en lekkerder. Veel mensen zullen de Decadence eau de parfum te zwaar voor vinden om te dragen op ‘gewone dagen’ naar het werk o.i.d., of bewaren hem liever voor speciale gelegenheden. De eau de toilette biedt met haar lichtere variant hier de ideale uitkomst voor die net zo speciaal ruikt als dat we gewend zijn. Doordat hij ook nog eens een stuk goedkoper is, maakt dat het ook haalbaar om hem dagelijks te kunnen dragen. De geur blijft ook nog eens lange tijd goed ruikbaar, een groot pluspunt waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht!

Ja, ook de Marc Jacobs Decadence eau de toilette biedt die oh zo speciale geur aan die we zo goed kennen uit de Decadence lijn en welke goed blijft zitten. Hij is net even een tikje minder zwaar als de eau de parfum, en dat is nou net precies waar veel mensen die van deze geur houden naar op zoek zijn. Ik heb in elk geval mijn nieuwe favoriete dagelijkse parfum in deze Eau So Decadent gevonden!