Mascara voor gevoelige ogen: de Clinique mascara!

mascara voor gevoelige ogen

Ik als lenzendrager heb snel last van een overgevoelige reactie op mascara’s. Mijn ogen beginnen te tranen of te jeuken en ik kan dan ook niet elke mascara hebben. Het was dan voor mij een leuke zoektocht om een product te vinden waar ik geen reactie op kreeg. Toen ik bij Bol.com zag dat de Clinique High Impact mascara voor gevoelige ogen enorm veel positieve klantenreviews had, besloot ik hem ook te testen. En ik heb hier geen moment spijt van gehad, dit is tot nu toe mijn nieuwe favoriete mascara! In dit artikel vertel ik mijn ervaring met dit product en waarom ik hem verreweg het meest geschikt vind voor gevoelige of tranende ogen.

Bestel de meest verkochte Clinique mascara voor gevoelige ogen bij Bol.com!

mascara voor gevoelige ogen

Waarom ik de Clinique High Impact mascara zo fijn vind

Clinique staat bekend om milde producten die vaak in de apotheek verkrijgbaar zijn. Ook deze mascara heeft weer een extra milde formule, speciaal voor mensen die overgevoelig reageren op mascaraproducten. Er is zowel een reguliere als een waterproof versie verkrijgbaar, beiden zijn ontzettend goed beoordeeld door de klanten van Bol. Bij de reguliere mascara zijn er ruim 78 positieve beoordelingen, waardoor hij bijna op 5 sterren uitkomt. En ik snap wel waarom, veel milde mascara’s geven ook een mild resultaat, maar dat is bij deze zeker niet het geval! De wimpers worden mooi gesepareerd en krijgen een hoop volume, net als bij ‘gewone’ mascara’s. Ja, ik ben zeker onder de indruk!

Mijn nieuwe favoriete mascara

Ik kan zeker stellen dat Clinique me niet heeft teleurgesteld. Ik heb hem al voor een tweede keer gekocht en ik gebruik hem elke dag, dus ik kan zeggen dat dit mijn nieuwe favoriete mascara is. Ik kan iedereen die net als ik op zoek is naar een goede mascara voor gevoelige ogen aanbevelen om deze Clinique High Impact eens te proberen!

Dit vind je misschien ook leuk: