Massage apparaat tegen hoofdpijn

massage apparaat hoofdpijn

Heb jij regelmatig last van hoofdpijn of migraine? Zelf heb ik jarenlang last gehad van heftige migraine aanvallen. Vaak begonnen deze vanuit de nek en ik ging dan ook op z’n tijd naar fysiotherapie om dit weg te masseren. Vandaag deel ik met jullie een van de beste aankopen die ik ooit in mijn leven gedaan heb en die mij helpt dit soort aanvallen te voorkomen: namelijk het LifeGoods Elektrisch Shiatsu Massage Kussen. Dit massage apparaat tegen hoofdpijn werkt fantastisch bij migraine en spanningshoofdpijnen, traumahoofdpijn en andere klachten die te maken hebben met hoofdpijn of een stijve nek. Ik heb al zodanig baat bij dit massage apparaat dat ik niet eens meer naar de fysio hoef. Dit kussen geeft mij een gelijkwaardige massage met drie verschillende intensiteit standen en een warmtefunctie en ik kan hem zo vaak als ik wil gebruiken. Door de handige armlussen blijft hij perfect op z’n plek zitten en als je wil kan je tussendoor zelf gewoon blijven computeren. Ideaal voor mensen die thuis werken! Naast de nek kan je hem ook voor andere lichaamsdelen gebruiken zoals rug, arm, voeten, benen e.d. Het is maar net waar jij die heerlijke Shiatsu massage wenst!

Bestel het populaire LifeGoods Shiatsu massage apparaat tegen hoofdpijn bij Bol.com!

Hoe werkt het LifeGoods massage apparaat?

Het LifeGoods massage kussen is een fantastische optie voor mensen die regelmatig hoofdpijnaanvallen hebben of last hebben van een stijve nek en/of schouders. De Shiatsu massagebewegingen van dit apparaat zijn minstens zo effectief als met handen. De massageknoppen draaien en kneden diep in het spierweefsel middels drie verschillende intensiteitstanden en door de infrarood warmtefunctie zorgt dat de bloedvaten verwijden, de bloedsomloop bevordert wordt en dat pijnlijke, gespannen spieren ontspannen. Verbeterde bloedcirculatie gaat de ophoping van melkzuur in de spieren tegen na sport en beweging en helpt met spierherstel. Daarom is dit massage kussen ook heel geschikt voor mensen die regelmatig een sportmassage nemen. Doordat je je armen in de lussen kan doen, blijft het apparaat precies daar zitten waar je hem hebben wilt: in de nek. Dat is heerlijk wanneer je op de bank zit, tijdens tv kijken of achter de computer. Maar niet alleen voor de nek kan je hem gebruiken, ook voor andere lichaamsdelen en spieren is hij uitermate geschikt.

Mijn ervaringen met het LifeGoods Massage apparaat tegen hoofdpijn

Als migraine patiënt heb ik regelmatig te kampen met flinke hoofdpijnen. Omdat ik als tip meekreeg om dit apparaat eens te proberen, en ik de positieve reviews op Google las, besloot ik hem uit te proberen. Voorheen haalde ik massages bij de Fysiotherapeut, maar gezien ik las dat dit een vergelijkbaar effect had was ik zeker bereid hem te testen. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Wat een heerlijk apparaat is dit! Je kan hem zelf op de juiste intensiteit instellen, bij mij is dat meestal op twee. Doordat je hem via je armen kan ondersteunen blijft ie perfect zitten. De warmtefunctie geeft een heel ontspannen effect. Maar bovenal, mijn nek wordt los gemasseerd en ik merk dat daardoor mijn migraine aanvallen enorm zijn afgenomen. Voor mij is dit apparaat de beste aankoop dit ik afgelopen jaren gedaan heb en ik kan hem iedereen met soortgelijke klachten van harte aanbevelen!