Massage stenen kopen? Bestel hotstones online!

massage stenen

Wil jij graag een hotstone massage zelf leren uitvoeren vanuit huis? Zelf geef ik al maanden dit soort massages, ik heb me zelf de techniek aangeleerd en mijn partner ook. Soms voer ik hem ook uit voor vrienden of familie en die vinden het allemaal een groot succes. Dit komt omdat een massagebehandeling met hotstones bekend staat om de heilzame en ontspannende werking. Voor veel doeleinden is de behandeling goed in te zetten, waaronder stress of oververmoeidheid. Elke keer wanneer ik er een ondergaan heb voel ik me in elk geval weer als herboren.

Je kan zelf eenvoudig thuis leren hoe je basaltstenen kunt inzetten voor hostonemassages. Zelf begon ik met het lezen van een informatief boek, daarna kocht ik een mooie set met authentieke massage stenen. Deze set is ook op Bol.com te koop. Hij kost €89,95 en dan krijg je 36 hoog kwalitatieve stenenin een luxe koffer. Door de goede kwaliteit blijven te stenen voor een lange tijd warm, waardoor je er fijne massages mee kan geven. De warmte van deze lavastenen dringen diep door de huid richting de spieren en organen, wat garant staat voor een moment ontspanning voor jezelf. Een aanrader om even bij te komen van het dagelijks drukke leven, en dat eenvoudig vanuit huis!

Bestel hier de 36-delige authentieke Hot Stone Set voor €89,95 online!

massage stenen

Masseren kan je leren

Zelf een massage met hotstones geven is eigenlijk heel eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een set goede stenen die lang warm blijven, en een ruimte waar iemand kan liggen. Over het algemeen geldt de volgende techniek voor deze massagebehandeling:

  • Verwarm de basaltstenen. Dit kan niet in de magnetron, want hiervoor zijn ze niet geschikt en dan zullen ze te heet worden. Je kan ze au bain marie verwarmen of via een speciale hotstonepan (deze heb ik ook bij Bol.com besteld en werkt ideaal!).
  • Gebruik eerst je eigen handen om de rug vast voor te masseren. Zo wordt de huid al warm.
  • Daarna kan je met een massageolie de huid vast wat gladder maken. Zo zullen de stenen straks beter kunnen meebewegen.
  • Pak de stenen erbij en maak masserende bewegingen over de soepele huid.
  • Ben je klaar met masseren? Laat de stenen onder elkaar op de rug liggen. De warmte trekt nu diep onder de huid door richting de spieren en organen, wat een helende werking heeft en daarnaast een ontspannen effect biedt.

Waarom massage stenen gebruiken?

Massagestenen staan bekend om hun heilzame werking en helende krachten. Niet voor niets werden ze al door de oude sjamanen uit Hawaii, de Indiaanse volksstammen en de Chinese medicijnkunde gebruikt. De combinatie van de helende krachten en de warmte van de massage zorgt ervoor dat bepaald eklachten aanzienlijk vermindert worden. Een aantal aanleidingen voor het gebruik van lavastenen zijn bijvoorbeeld:

  • rug- en nekklachten
  • een slechte doorbloeding
  • stress of vermoeidheid
  • spier- en gewrichtspijn
  • voor de enorme ontspannende werking

Reden genoeg om regelmatig lekker vanuit huis je partner, je vriend, vriendin of familielid te verwennen met deze fijne behandeling!

Koop hier dezelfde massage stenen die ik ook gebruik bij Bol.com!

massage stenen

Jouw massagesalon vanuit huis

Creëer jouw eigen massagesalon vanuit huis met het uitgebreide aanbod van Bol. Je vindt er artikelen voor rugmassages, nekmassages, voetmassages en nog veel meer. Ook voor informatieve boeken kan je natuurlijk hier terecht, zo ben ik tenslotte ook begonnen met mijn hotstone massages! Het is niet alleen leuk om te doen, maar het scheelt ook een hoop geld dan wanneer je steeds naar een dure massagesalon moet. Daarom raad ik ook aan om samen met je partner al deze nieuwe technieken te leren. Op een lange termijn zal je hier enorm veel baat bij hebben!