Massage tegen onrustige benen

massage tegen onrustige benen

Ik heb ontzettend last van onrustige benen, kramp in mijn kuiten en dan met name ‘s nachts. In slaap vallen is dan ook lastig, want je bent steeds je benen aan het verleggen om een bepaalde rust te willen creëren. Ook overdag heb ik vaak het gevoel van zware benen te hebben, wat ik toch wel als iets storends ervaar. Ik slik zelf ook Magnesium hiervoor en dit helpt een klein beetje, maar eigenlijk zocht ik naar een betere oplossing. Ik ben op zoek gegaan naar een methode voor een massage tegen onrustige benen en ik kwam uit bij het Blije Voeten Voetmassage Apparaat. Dit apparaat is razend populair bij Bol.com en heeft ook veel lovende klantenreviews. Wat het doet is door middel van een voetreflex massagetechniek met trillingen en twee infrarood lampen de bloedcirculatie van je voeten en benen stimuleren. En dat is nou precies wat ik nodig heb. Genoeg reden voor mij om hem eens uit te proberen. En ik kan zeggen: wat een fantástisch apparaat is dit. Je kan hem voor €139,00 bij Bol.com bestellen. Lees zelf ook daar de vele enthousiaste reviews van andere klanten!

Het Blije Voeten Voetmassage Apparaat geeft de beste massage tegen onrustige benen. Bestel hem online!

Hoe werkt het Blije Voeten Voetmassage Apparaat?

Met het Blije Voeten Voetmassage Apparaat kan je gericht de bloedsomloop in je benen enorm bevorderen, wat onrust en kramp wegneemt. Het apparaat werkt op twee manieren: enerzijds vindt er een trilling plaats welke je op 15 niveaus kan instellen, en anderzijds is er sprake van warmtegolven door de twee infraroodlampen die je op 8 niveaus kan instellen. Je kan hem 10, 20 of 30 minuten instellen of op een automatisch programma. Ik gebruik hem meestal tussen de 10 en 30 minuten elke dag, en dit heeft me enorm geholpen. Al na tien minuten heb je met dit massage apparaat een lichter gevoel in je benen, alsof je heel veel bewogen hebt en hierdoor de bloesomloop aanzienlijk verbeterd is. Het leuke is ook nog eens dat je het apparaat ook voor rug, handen en buik kan gebruiken. Mensen met koude handen zullen ook veel baat hebben met een massage!

Mijn oordeel over het Blije Voeten Voetmassage Apparaat

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat mijn algehele gezondheid erop vooruit is gegaan sinds ik dit apparaat gebruik. Doordat het speciaal ontwikkeld is om een massage voor onrustige benen te geven, heb ik veel minder tot helemaal geen last meer van krampen of rusteloosheid. En dat betekent voor in de nacht dat ik beter in slaap val, dus ook mijn nachtrust is er sterk op vooruit gegaan. Overdag voelen mijn benen veel lichter, helemaal wanneer ik in de ochtend tien minuten op het apparaat plaatsneem. Ik kan iedereen die last heeft van kramp klachten in de benen, kuiten en voeten adviseren om dit heerlijke apparaat uit te proberen. Het geeft enorm veel voldoening!

Dit vind je misschien ook leuk: