Maui Moisture conditioner review: tropisch paradijs in een flesje

Maui Moisture Conditioner review

Het kan lastig zijn om de juiste conditioner voor jouw haartype te vinden. Misschien heb je getextureerd haar dat veel vocht nodig heeft, maar sterk hydraterende formules voegen te veel gewicht toe aan hun fijne dichtheid. Misschien ben je dol op de shampoo van een merk, maar doet hun conditioner het niet voor jou. Misschien maakt het niet uit welke conditioner je probeert, later op de dag krijg je verward of kroeshaar. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een conditioner! Dit is de reden waarom we hier zijn, om te testen en deze Maui Moisture conditioner review te schrijven, om u te helpen erachter te komen welke schoonheidsproducten voor u geschikt zijn.

Persoonlijk kan ik ongewenste kroezen niet afweren. Het is een constante strijd voor mij op alle momenten van het jaar. Ik weet dat kroezen over het algemeen een teken van schade is, maar ik weet niet helemaal zeker waar ik de fout in ga. Ik heb Maui Moisture’s Heal & Hydrate + Shea Butter Conditioner op de proef gesteld om te zien of het mijn haarproblemen kan helpen. Blijf mijn Maui Moisture conditioner review lezen voor mijn eerlijke beoordeling. Een fles van 385ml kan je voor €17,00 bij bol.com bestellen.

Maui Moisture conditioner review

Over de Maui Moisture Heal & Hydrate + Shea Butter Conditioner

  • BEST VOOR: Droge, beschadigde lokken (geschikt voor medium-grof, golvend krullend haar)
  • GEBRUIK: Hydratatie, Verzachting
  • VEGAN: Ja
  • Wreedheidsvrij: Ja
  • PRIJS: €17,00 voor 385ml
  • OVER HET MERK: Maui Moisture is toegewijd aan het maken van haarproducten die zijn geïnspireerd op de natuurlijke ingrediënten die te vinden zijn op tropische eilanden, zoals Maui. Hun producten delen een unieke mix van aloë vera en pure kokoswaterinfusie in een poging om het vocht in alle haartypes te verbeteren.

Over mijn haar: overwerkt

Afhankelijk van de producten die ik gebruik, valt mijn haartype tussen 2a en 2b golven en heeft een gemiddelde dichtheid. Mijn haar klit zelden, dus ik ben niet zo van het vaak borstelen, maar ik kam normaal gesproken na het douchen door met een kroesbestrijdend product en laat mijn haar zo vaak mogelijk aan de lucht drogen. Nadat ik onlangs mijn haar korter had geknipt, ben ik meer afhankelijk geworden van warmtestyling en heb ik mijn golven niet zo vaak in hun natuurlijke staat gedragen als met langer haar. Mijn wekelijkse sleur bestaat uit dagelijkse trainingen en het testen van verschillende tools en producten, dus tussen zweterige wortels en een paardenstaart tot frequente blootstelling aan hitte, heeft mijn haar niet veel opzettelijke TLC gekregen. Ik was wanneer ik kan, meestal om de drie dagen, maar verder heb ik het gevoel dat mijn lokken en ik er gewoon doorheen komen.

Het gevoel: licht en romig

Deze conditioner voelt licht aan in de hand en het haar. Het heeft een romigheid die zacht aanvoelt. Normaal gesproken, als ik aan een romige formule denk, stel ik me voor dat het dik en rijk aanvoelt. Maar deze conditioner zorgde ervoor dat mijn lokken zachter aanvoelden, zelfs als ze nat waren, wat ik buitengewoon indrukwekkend en nieuw vond in vergelijking met andere conditioners die ik heb geprobeerd.

De geur: Tropisch paradijs in een flesje

Heilige jammie. Deze producten zijn een tropisch paradijs opgesloten in een fles en als je zoiets als ik bent, zoek je de vluchttarieven een week op om iets van Maui Moisture te gebruiken. Hun formules brengen eilandvibes in de hersenen. Ik ben een sukkel voor producten met kokosgeur, en dit was sterk genoeg om die niet-zo-leuke geur van sheaboter te verdunnen. Er staat geen mango in de ingrediëntenlijst, maar het heeft diezelfde warmte in zijn geur. Het is als een smoothie voor je haar, maar onthoud dat alleen je lokken het mogen drinken!

Maui Moisture conditioner review

De ingrediënten

Maui Moisture maakt al zijn producten gebaseerd op de inspiratie van ingrediënten die te vinden zijn op eilandlocaties, zoals Maui. Dit maakt ze ook schoon volgens onze normen zonder siliconen, geen sulfaten, geen PEG’s, enz. Aloë vera is het eerste vermelde ingrediënt, dat werkt om het haar te kalmeren en te herstellen op dezelfde manier als bij de huid. Aloë heeft tal van natuurlijke voordelen met zoveel vitamines en antioxidanten erin verpakt, het heeft de kracht om droge lokken te hydrateren, de haargroei te bevorderen en roos onder controle te houden. Deze conditioner is ook doordrenkt met romige sheaboter, kokosolie en macadamia-olie die je haar helpen de dorst te lessen.

De resultaten: zachtere lokken

Ik voelde mijn natuurlijke golven hun vorm vinden zodra ik deze conditioner onder de douche aanbracht. Ik liet de conditioner 3-5 minuten op mijn punten zitten zoals aanbevolen en ik combineerde het met de aanvullende shampoo voor maximale resultaten. Deze conditioner liet mijn haar super zacht aanvoelen.

De Maui Moisture Heal & Hydrate + Shea Butter Conditioner geeft je waar voor je geld. Als je lokken hebt die hun dorst willen lessen, dan is dit een conditioner die je absoluut moet proberen.

U leest: Maui Moisture conditioner review: tropisch paradijs in een flesje

Ook populair: Je haarborstel schoonmaken in drie eenvoudige stappen