Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation review

Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation review

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een foundation review heb geschreven. Vooral omdat ik erg blij ben met mijn Estee Lauder Double wear foundation. Maar de afgelopen weken waren erg zonnig en mijn Estee Lauder foundation werd een beetje te licht voor mij. Nadat ik in mijn beautykast had rondgekeken, vond ik deMax Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation. Die past heel goed bij mijn meer gebruinde gezicht en ik werd verliefd op deze foundation. Het zit nu bijna elke dag op mijn gezicht. Dus laten we in deze Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation review eens kijken wat ik echt van dit product vind. De foundations zijn voor €10 per stuk online bij bol.com verkrijgbaar.

Een superzachte, romige structuur zonder cakey effect

Laten we het eerst hebben over de structuur. Ik ben altijd dol geweest op cream foundations omdat ze gemakkelijk aan te brengen zijn. Deze Max Factor Miracle touch skin smoothing foundation is ook romig en gemakkelijk aan te brengen. Het verbaasde me echt toen ik een product oppakte met mijn platte kabuki-borstel. De foundation is super zacht, romig en zeer gepigmenteerd zonder cakey te zijn. Het is heel gemakkelijk aan te brengen met een kabuki-borstel en één laag is genoeg voor mij. De dekking is gemiddeld of hoog, afhankelijk van het aantal lagen dat je aanbrengt.

Blenden is super eenvoudig met deze foundation. Het is ook heel goed te combineren met de Estee Lauder Double wear concealer. Ik heb deze basis gelegd met het Laura Mercier Secret-ophelderingspoeder en het Fit me-poeder van Maybelline. Ik heb gemerkt dat ik meer poeder aan deze foundation moet toevoegen om hem echt goed te fixeren. Waarschijnlijk omdat het een cream foundation is en het een zachte glow heeft. Als dat niet is wat u zoekt, kan wat extra instelpoeder nodig zijn.

Een ander ding dat ik leuk vind aan de Max Factor Miracle touch skin smoothing foundation, is dat het geen geur heeft. De meeste foundations van drogisterijen hebben een geur of vervelende geur, maar deze niet! Ze hebben ook een behoorlijke hoeveelheid foundationkleuren om uit te kiezen. Ik merkte wel dat de kleur die ik gebruik (dat is Golden 075), soms oxideert en een beetje rooskleurig wordt na het instellen. Ik denk dat dit gebeurt, afhankelijk van welk instelpoeder ik gebruik. Ik heb verschillende geprobeerd en niet alle fixeerpoeders werkten goed met deze foundation.

Wat vind ik van de Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation?

Het is verrassend, maar ik kon niet echt slechte punten vinden met betrekking tot de Max Factor Miracle touch skin smoothing foundation. Ik heb drie dingen gevonden waar je rekening mee moet houden voordat je deze foundation koopt. De eerste is dat het erg romig is, dus ik zou het niet aanraden aan iemand met een vette huid. Mijn huid kan behoorlijk droog zijn, maar deze foundation kan een beetje te rijk aanvoelen op mijn gezicht. Ik moest mijn setting powder vaak opnieuw aanbrengen omdat mijn gezicht glanzend werd. Ik dacht eerst dat het het warme zomerweer was, maar deze foundation heeft echt wat extra fixeerpoeder nodig.

Hoewel ze acht kleuren hebben om uit te kiezen, hebben de meeste geen gele ondertoon. Het kan dan vrij moeilijk zijn om de perfecte kleur te matchen. De enige reden waarom ik aan de gouden kleur zou kunnen kiezen, is omdat ik op dit moment erg bruin ben. Ik raad aan om de kleuren te testen voordat je ze koop. Het laatste wat me opviel is dat deze foundation de poriën kan accentueren. Ik heb helemaal geen grote poriën, maar deze foundation en afhankelijk van het type afwerkingspoeder dat ik gebruikte, zorgde ervoor dat mijn poriën groter leken dan ze zijn.

Mijn Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation review geeft een dikke 8

Ik ben aangenaam verrast door de Max Factor Miracle touch skin smoothing foundation. Max Factor heeft hier in Nederland een beetje een ‘old lady brand’-reputatie, maar hun producten zijn vaak erg goed. Deze foundation is ook erg goed en het proberen waard. Het product doet wat Max Factor belooft: namelijk de huid egaler maken. Het is heel gemakkelijk aan te brengen en mijn huid ziet er goed en glad uit. Ik hou ervan hoe mijn huid er een beetje glimmend uitziet zonder er vettig uit te zien. Ik zou deze foundation zeker opnieuw kopen en mijn Max Factor Miracle Touch Skin Smoothing Foundation review geeft dit product dan ook een dikke 8!

Ook populair: Waarom serum gebruiken? Dermatologen leggen het ons uit!