Maybelline Colossal Kajal review: een krachtig en langdurig potlood

Maybelline The Colossal Kajal review

We zijn ervan overtuigd dat kajal een cruciaal cosmetisch hulpmiddel is in je make-upset, of je nu geniet van het creëren van dramatische en intense oogmake-uplooks of ervoor kiest om het eenvoudig en bescheiden te houden. Niet alleen dat, maar kajal-potloden zitten ook boordevol voedende en rustgevende elementen, die schoonheid en verzorging in één combineren. Als je echter eindeloze tijd hebt besteed aan het uitzoeken hoe je kajal kunt gebruiken om een ​​geweldige oogmake-uplook te krijgen, zijn we er om je te helpen. In deze Maybelline Colossal Kajal review lees je mijn ervaringen met Maybelline’s ‘The Colossal Kajal’, the new star in town. Blijf lezen.

Maybelline Colossal Kajal review

Over Maybelline Colossal Kajal

 • Heeft diepzwarte pigmenten die voor intense kleuren en de donkerste glans zorgen.
 • Kleur veegt of vervaagt niet.
 • Verrijkt met voedende ingrediënten en vitamine E om de ogen te kalmeren.
 • Beschikt over een unieke punt die soepel glijdt voor een gelijkmatige toepassing.
 • Het product belooft 12 uur perfect op z’n plek te blijven zitten

Over de verpakking

De Maybelline Colossal Kajal wordt verkocht in een felgele en zwart gekleurde kartonnen hoes. De kajal is verpakt in de koffer. De verpakking van het kajal-potlood is vergelijkbaar met de kleur van de buitenverpakking. Verkocht in een felgele en zwarte kleurencombinatie, ziet de verpakking er erg aantrekkelijk uit. De dop sluit perfect; het komt niet los in mijn tas, en dus is de verpakking reisvriendelijk. Het kajal-potlood wordt geleverd in een intrekbare potloodvorm die voor de toepassing moet worden gedraaid. Het is niet nodig om het product te slijpen. De kajal kan gemakkelijk omhoog en omlaag worden gedraaid, en het gebruik is geen probleem. Maar de ingrediënten van Maybelline Colossal Kajal worden niet vermeld op de verpakking.

Maybelline Colossal Kajal review

Maybelline Colossal Kajal Review

De textuur van de Maybelline Colossal Kajal stick is glad en romig. Omdat het romig is, heeft het de neiging gemakkelijk te breken als er druk op wordt uitgeoefend. Ik raad aan om met een lichte hand te werken om te voorkomen dat de punt breekt. Het kajal-potlood glijdt soepel over de bovenste wimperlijn en de waterlijn. Er wordt niet aan de huid getrokken of getrokken. De pigmentatie is best goed. U moet het echter minstens twee of drie keer aanbrengen om een ​​goede kleurwinst te krijgen. Ik hou echt van de kleur – het voegt meteen helderheid toe aan mijn ogen.

De kajal krijgt binnen een paar seconden na het aanbrengen een mooie matte afwerking. Het heeft een indrukwekkende langdurige kracht. Het duurde 10 uur lang, maar het voldoet niet aan de claim van het merk van 12 uur uithoudingsvermogen. Het bloedt of kreukt niet en veegt ook niet uit. Ik merkte pas na acht uur draagtijd lichte vegen op. Maar ik zou zeggen dat het sneller zal kreuken op zeer vette oogleden. Daarom raad ik aan om hem in te stellen met een bijpassende matzwarte oogschaduw om kreuken te voorkomen.

Ik merkte geen irritatie, prikkeling of allergie in mijn ogen. De kajal kan niet gemakkelijk worden verwijderd met alleen een gezichtswas; je zou zeker een crème of op olie gebaseerde make-up remover nodig hebben. Over het algemeen bleek dit product een indrukwekkende, budgetvriendelijke aankoop te zijn. Het enige nadeel van de kajal is dat je er geen strakke dunne lijnen mee kunt bereiken. Afgezien daarvan bleken de formule, kleur, prijs en uithoudingsvermogen fantastisch. Het werd een van de meest populaire kajals in Nederland.

Pluspunten

 • Intense kleuren werpen hun vruchten af.
 • Intrekbaar – u hoeft het kajal-potlood niet te slijpen.
 • Goedkoop! Super makkelijk op zak.
 • Slank en reisvriendelijk.
 • Lang verblijf.
 • Smeert niet.
 • Kan veilig worden gebruikt op de bovenste wimperlijn en op de waterlijn.
 • Wordt geleverd met een waterbestendige formule.
 • Veroorzaakt geen irritatie, prikkeling of allergie voor mijn ogen.

Minpunten

 • Het kan niet worden gebruikt om een ​​schone en heldere eyeliner-look te krijgen.
Maybelline Colossal Kajal review

Hoe Maybelline Colossal Kajal aanbrengen?

Volg deze 4 eenvoudige stappenhandleiding om te weten hoe u de kolossale kajal van Maybelline kunt gebruiken.

 • Open de dop van de kajal.
 • Draai de onderste onderkant om de kajal-tip te laten verschijnen.
 • Breng het voorzichtig aan op de bovenste en onderste wimperlijn.
 • Herhaal indien en wanneer nodig.

Hoe Maybelline Colossal Kajal te verwijderen?

De kajal kan gemakkelijk worden verwijderd met elke crème of op olie gebaseerde make-up remover.

Raad ik Maybelline Colossal Kajal aan?

Ja, ik zou het zeker opnieuw kopen! En, ik raad het iedereen ten zeerste aan. Over het algemeen is dit product geweldig. De kwaliteit is goed en de houdbaarheid fantastisch. Zoek jij een krachtig en langdurig oogpotlood met een intense kleurafdruk, dan is dit een van de beste om te proberen.

U leest: Maybelline Colossal Kajal review: een krachtig en langdurig potlood

Ook populair: Top 9 beste setting spray van Kruidvat voor langdurige make-up