Maybelline Gigi Hadid Lipliner review: beter dan high-end merken

Maybelline Gigi Hadid Lipliner review

Noem me gek, maar het kan me niet schelen – meisjes zoals Gigi Hadid. Ik volg haar niet simpelweg omdat ze me niet inspireert zoals mijn idolen. Ik moet wel zeggen dat ze een hele goede lipliner heeft uitgebracht die ze met Maybelline heeft gemaakt. De make-upcollectie van Gigi Hadid van Maybelline heeft een aantal echt goede matte lipvoeringen. Ik heb drie van de zes kleuren in handen gekregen. Ik was verrast omdat het vrij moeilijk is om nude lipliners te vinden die passen bij mijn bleke huid met een gele ondertoon. Maar de Gigi Hadid lipliner is er in prachtige kleuren die perfect bij mijn huidskleur passen. In deze Maybelline Gigi Hadid Lipliner review vertel ik je alle details, want deze lipliners zijn geweldig!

Maybelline Gigi Hadid Lipliner review

Over het uiterlijk en de kleuren

Creëer onmiddellijke definitie voor volledig geaccentueerde lippen, zo klinkt de belofte over dit product van Maybelline! De verpakking is erg leuk omdat hij stevig en intrekbaar is. Ik hou van intrekbare lipvoeringen omdat ik ze dan niet altijd hoef te slijpen. Maar je kunt de Gigi Hadid lipliner nog steeds slijpen omdat deze aan de achterkant een puntenslijper heeft. Trek gewoon aan de gekleurde dop om de puntenslijper te onthullen.

Laten we het over kleuren hebben, want ik hou echt van de drie kleuren die ik heb gekocht. Ik heb mezelf Taura, Mccal en Erin. Taura heeft een heel dieprode ondertoon en lijkt veel op Soar van MAC. Taura en Mccal zijn erg nude met wat bruine en beige ondertonen.

Wat vind ik van deze formule?

De formule is echt heel goed. Mag ik zeggen dat ik deze formule verkies boven mijn duurdere lipliners? Welja! Het is romig, zeer gepigmenteerd en gemakkelijk om mee te werken. De lipliners glijden gewoon over je huid en je hoeft niet veel druk uit te oefenen. Ik kan de Gigi Hadid lipliner gemakkelijk de hele dag dragen zonder dat mijn lippen uitdrogen. Het biedt ook een zeer goede basis onder lippenstift en lipgloss. Ze blijven ongeveer zes tot acht uur zitten als je niet iets vets eet.

Je moet wel voorzichtig zijn als je de lipliner omhoog draait. De zachte en romige textuur maakt het potlood zelf erg delicaat en een van mijn lipliners brak heel snel. Zo jammer, want je kunt het kapotte stuk niet echt meer gebruiken. Ik probeerde de twee stukken aan elkaar te zetten, maar het werd een totale puinhoop. Dit is het enige nadeel dat ik kon vinden over de Gigi Hadid lipliners van Maybelline.

Maybelline Gigi Hadid Lipliner review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image.png

Mijn Maybelline Gigi Hadid Lipliner review verkiest deze boven de dure merken!

Ik moet zeggen dat deze lipliners geweldig zijn voor een heel goede prijs. Ik zou ze zeker opnieuw kopen als ze meer van dezelfde en andere kleuren uit zouden brengen. Ik denk dat ze net zo goed, zo niet beter zijn dan mijn MAC-lipproducten. Als u op zoek bent naar betaalbare lipliners in het nude-assortiment, kunnen deze een heel goede optie zijn. Ik hoop eigenlijk dat ze de Gigi Hadid-lipvoering nog lang in de winkel houden, want ik ben op zoek naar meer. Mijn superdroge lippen zijn dol op de formule en ik heb veel complimenten gekregen over de kleuren die ik draag. Ja, deze lipliners zijn geweldig!

Ook populair: Maybelline Lifter Gloss kopen? Lees hier mijn review