Maybelline Lifter Gloss kopen? Lees hier mijn review

Maybeline lifter gloss review kopen

Maybelline Lifter Gloss Lipgloss Make-up met hyaluronzuur is een hoogglans gloss die lippen een vollere uitstraling geeft die werd gelanceerd met de Maybelline Summer 2020-collectie. Toen ik Maybelline Lifter Gloss Lipgloss zag, kon ik het niet laten om een ​​paar tinten te pakken, omdat ze er best mooi uitzagen op het scherm. Er zijn in totaal acht kleuren beschikbaar en veel zijn echt mooie naakten voor het herfstseizoen (als we op dat moment lipgloss kunnen dragen). In dezeMaybelline Lifter Gloss review vertel ik je er alles over. Bij bol.com kan je online voordelig alle tinten Maybelline Lifter Gloss kopen.

Maybelline Lifter Gloss kopen

Over de verpakking

Bravo Maybelline! Ik weet niet of ik hier vollere lippen ervaar nadat ik dit heb gebruikt, maar de formule, de verpakking en de prijsstelling krijgen allemaal een dikke duim omhoog van mij. Maybelline Lifter Gloss Lip Gloss Makeup wordt geleverd in een vierkante houder met nude dop en een doorzichtige houder. Het is echt een elegante en rijk uitziende verpakking die erg middens aanvoelt. Het vat bevat 5,4ml gloss en de applicator is een van die extra grote sponsapplicators die zeer goed verzadigd zijn met de glans! Ik zou zo ver durven en gaan om te zeggen dat dit vergelijkbaar is met de Gloss Bomb-formule van Fenty, maar een beetje dikker en veel meer gepigmenteerd. Ik weet het, ik durfde er heen en er worden geen excuses aangeboden.

Mijn ervaring met de Maybelline Lifter Gloss Lipgloss

Dit is een lichtgewicht, romige lipgloss met een subtiele en zeer aangename karamel-vanillesmaak. Het is soepel van toepassing op lippen met een hoogglansafwerking en uitstekende pigmentatie. Het is niet plakkerig of plakkerig en de kleur ziet er glad uit terwijl het de lippen heel mooi vocht geeft en gewichtloos en comfortabel blijft tijdens de drie uur durende slijtage die ik ervan kreeg. De formule is gebaseerd op hyaluronzuur versus pepermunt of kaneel om een ​​opvullend effect te produceren. Ik zou niet zeggen dat mijn lippen er voller uitzagen tijdens het gebruik, maar het hyaluronzuur lijkt vocht naar de lippen te trekken wanneer ik dit draag, omdat ik van begin tot eind voelde dat mijn lippen heel mooi gehydrateerd aanvoelden.

Ik ben heel tevreden over de kleuren range. Het voelde alsof ze met deze release geen enkele verkeerde kleur hebben uitgebracht. De nudes zijn mooi en zeer draagbaar en sommige van de andere tinten zijn ook absoluut verbluffend en geven een MLBB-gevoel af (My Lips But Better).

Maybelline Lifter Gloss kopen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Al met al geeft mijn Maybelline Lifter Gloss review een dikke A + rating aan dit product. Deze lipgloss producten zijn betaalbaar met een geweldige formule, veel pigment, glans en comfortabel te dragen. Ik ga zeker nog een aantal tinten van deze Maybelline Lifter Gloss kopen voor komend zomerseizoen.

Ook populair: Gespleten haarpunten door corona? Gebruik deze wondercrème!