Maybelline oogschaduw palette review: The Rock Nudes

Maybelline oogschaduw palette review

Het merk Maybelline heeft soms echte pareltjes in hun assortiment. Al eerder schreef ik over de Maybelline Gigi Hadid Lipliner, wat nu een grote favoriet van me is. Dit keer is het de beurt aan de oogschaduw palettes! Maybelline kwam met het palet “The Rock Nudes” na “The Nudes” en “The Blushed Nudes” voor liefhebbers van verfijnde en mysterieuze looks. Het palet is bedoeld om stijlstatements te creëren met stijlvolle, edgy en gedurfde looks. Je kan hem voor €16,36 bij Bol.com bestellen. Nou, laten we in deze Maybelline oogschaduw palette review eens kijken of het de hype echt waard is!

Maybelline oogschaduw palette review

Over de verpakking

De oogschaduw wordt geleverd in een zwarte verpakking. Wanneer het wordt geopend, onthult het de 12 kleuren en een mooie borstel met twee uiteinden die de noodzaak om borstels mee te nemen oplost. Het komt echter niet met een spiegel. De verpakking is reisvriendelijk en het palet kan overal mee naartoe worden genomen.

Over de The Rock Nudes tinten

De tinten zijn erg edgy, gewaagd en gedurfd, als je het mij vraagt. Ze kunnen worden gebruikt om gotische looks te creëren die er super mysterieus uitzien. Een paar tinten zijn mat, terwijl sommige glimmend zijn met kleine deeltjes en sommige glinsterende tinten. Het kan ook worden gebruikt om formele looks te creëren. Je kunt deze gebruiken als duo’s, trio’s of quads.

Pigmentatie: De tinten zijn zeer gepigmenteerd. Deze metallic tinten zorgen voor een dekkende kleur met slechts een enkele beweging.

Textuur: De oogschaduws zijn glad van structuur, maar de witte tint kan om de een of andere reden behoorlijk kalkachtig zijn. Ze glijden gemakkelijk over de ogen en zijn glad en romig. Het is heel gemakkelijk om alle tinten te blenden. Ze voelen vrij licht aan wanneer ze worden aangebracht. Ze kreuken niet of nestelen zich niet in fijne lijntjes.

Uithoudingsvermogen: Het uithoudingsvermogen is ongeveer 5-6 uur, wat u gemakkelijk kunt verlengen met een primer. Ze werken ook goed zonder een primer, maar als je deze nodig hebt om te blijven zonder te ontwijken, probeer ze dan mee.

Maybelline oogschaduw palette review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Pluspunten:

  • Hoog gepigmenteerd.
  • Ze nestelen zich niet in lijnen.
  • Matte, Metallic en Shimmery tinten in één palette.
  • Uithoudingsvermogen is uitstekend
  • Wordt geleverd met een borstel met twee uiteinden.

Minpunten:

  • Het komt niet met een spiegel.
  • Sommige tinten zijn krijtachtig.

Mijn Maybelline oogschaduw palette review beveelt dit palette zeker aan!

Het Maybelline oogschaduw palette in The Rock Nudes is een prachtig palette voor diegenen die graag hun oogmake-upspel naar een hoger niveau tillen. Je kunt gemakkelijk je ogen laten knallen en drama creëren met deze 12 tinten. Ik raad het iedereen aan die van donkere, gewaagde kleuren houdt.