Maybelline Superstay Matte Ink review: mat, comfortabel en mooi

Maybelline Superstay Matte Ink review

Maybelline Superstay Ink Liquid Lipsticks hebben veel liefde gekregen toen ze voor het eerst uitkwamen. Ik herinner me dat velen fan werden van deze lipsticks wegens de langdurige formule. Ik wilde het proberen en het blijkt dat deze fijn zijn voor als je iets wilt dat lang meegaat, maar je niet teveel dat uitdrogende gevoel op je lippen wilt voelen. In deze Maybelline Superstay Matte Ink review vertel ik je er alles over.

Verpakking

Deze worden geleverd in plastic vierkante buizen met verschillende kleuren die de kleur van binnen moeten vertegenwoordigen, maar reken er niet volledig op. Het heeft een bloemblaadje doe-voetapplicator die behoorlijk veel product bevat. Ik breng deze niet met applicator aan, omdat ik de voorkeur geef aan kwasten met matte liquid lipsticks. Het geeft het een dunnere laag en een meer moeiteloze look. Er zit 5 ml product in en het kost €13,99 op bol.com (maar ze zijn daar vaak in de aanbieding en ik had hem voor €9,95).

Maybelline Superstay Matte Ink review

Formule

De formule is erg gepigmenteerd en een beetje romig, maar niet bijzonder vloeibaar. Het droogt in enkele seconden op tot een echt matte finish . Direct na het aanbrengen zijn deze plakkerig, dus druk je lippen in de tussentijd niet op elkaar, omdat dit vlekjes kan veroorzaken. Ze hebben een soort aangename zoete vanillegeur!

Kleuren

Maybelline voegt voortdurend nieuwe tinten toe en sommige zijn in beperkte oplage, maar er is ook een enorm scala aan standaard tinten. Bij bol.com kan je nu kiezen uit 30 verschillende tinten. Ik kies meestal nudes en wat roze, maar ik mix deze ook om tussentinten te creëren zonder ze allemaal te kopen:

  • 05 Loyalist – warm bleek perzikbruin nude.
  • 65 Seductress – neutraal licht mauve bruin nude.
  • 70 Amazone – warm medium karamelbruin.
  • 175 Ringleader – warm medium gedempt roze.
  • 15 Lover – koel medium paars roze.


Secutress is mijn favoriete schaduw van al deze. Het is dat perfecte lichtneutrale nude dat past bij de meeste lichte huidtinten. Amazone is absoluut de meest ongewone tint, omdat het behoorlijk warm en erg bruin is. Ringleader en Lover zijn allebei geweldig om te mixen met neutrale tinten om een ​​roze warmere of koelere versie te krijgen. Loyalist is behoorlijk bleek, dus ik vind het geweldig om andere tinten af ​​te zwakken. 

Maybelline Superstay Matte Ink review

Uitvoering

Zoals ik al zei breng ik deze aan met een apart kwastje. Gebruik een pluizige om de lichtste laag te krijgen. Ik heb het gevoel dat deze er met een applicator te zwaar uitzien en soms kunnen lichtere tinten elke textuur verder benadrukken. 

Over het algemeen zijn dit echte matte vloeibare lipsticks en ze zijn transfer proof. Ze gaan ook erg lang mee, je moet ze verwijderen met reinigingsolie. Ze overleven de meeste dingen behalve vettig voedsel. Ik vind het ook prettig dat ze, wanneer ze in een lichte laag worden aangebracht, niet zwaar of te droog aanvoelen. Het hydrateert op geen enkele manier, maar het droogt ook niet dodelijk uit en ik kan deze bij speciale gelegenheden dragen wanneer ik dat uithoudingsvermogen wil. 

Lippenstift benadrukt eventuele droge plekken die je hebt. Ik merk wat plakkerigheid, zelfs als het volledig opdroogt, maar ik probeer het met een tissue af te tappen. Ik gebruik deze ook graag als vloeibare blushes , omdat ze goed blijven zitten. Ik breng ze aan met een pluizig penseel om een ​​lichte laag te krijgen en je moet snel zijn voordat het opdroogt. 

Maybelline Superstay Matte Ink review

Mijn Maybelline Superstay Matte Ink review geeft een 9

Ik heb redelijk droge lippen en ik hou niet zo van matte vloeibare lipsticks. De meeste kunnen erg zwaar en droog aanvoelen op de lippen. Ik heb echter ervaren dat Maybelline Superstay Matte Ink een goede optie is voor als je die blijvende kracht wilt, iets dat overdrachtsbestendig is en dat nog steeds comfortabel genoeg is om te dragen. Breng deze aan met een kwast in een lichtere laag voor een lichter gevoel en uitstraling. Ik vind het ook leuk dat de tintenselectie vrij groot is, dus je kan dichtbij jouw droomkleur komen!

Wegens het grote tintbereik, de langhoudendheid en het feit dat ze niet droog aanvoelen op de lippen krijgt deze prachtige vloeibare lipstick van Maybelline een dikke 9.

U leest: Maybelline Superstay Matte Ink review: mat, comfortabel en mooi

Ook populair: Deze mascara van TikTok ging viral en ik testte hem uit!