Medicatie schimmelinfectie zonder voorschrift

medicatie schimmelinfectie zonder voorschrift

Heb jij last van schimmelinfectie gerelateerde klachten? Zelf heb ik regelmatig last van Candida infecties, waarbij ik vooral kramp in buik ervaar, maar ook een gevoelige blaas en pijn in de onderrug. Ik vergelijk het met het gevoel met een zwemband om te lopen, terwijl mijn buik zelf er niet opgeblazen uitziet. Ook is de stoelgang elke keer anders en voel ik me snel moe. Ik heb wekenlang rondgelopen met deze klachten zonder te weten dat het om een schimmelinfectie ging. Ook de huisarts kon mij niet helpen, hij vertelde mij dat hij ‘niet geloofde in Candida’ en ik werd weer met ademhalingsoefeningen naar huis gestuurd. Totdat ik op internet ging zoeken naar en oplossing voor mijn klachten. Kon ik aan medicatie schimmelinfectie zonder voorschrift van mijn huisarts komen? Ik kwam uit bij positieve verhalen over twee voedingssupplementen tegen schimmels: Symbion Forte en Candiplex Strong. Ik besloot ze uit te proberen, want ik liep al weken, zo niet maanden met buikklachten. En positief verrast als ik was namen de klachten met de dag af. Met ongeveer 1-2 weken was ik volledig verlost van mijn Candida infectie en voelde ik me weer helemaal gezond en goed in mijn vel. Sindsdien heb ik deze twee potjes standaard in huis.

De beste medicatie tegen schimmelinfecties

Schimmelinfecties kunnen zich op zoveel verschillende manieren uiten, dat het soms lastig is om de oorzaak vast te stellen. Ik herken ze echter direct door de wisselende stoelgang, de ‘druk’ bij mijn darmen en blaas en onderrug. Altijd wanneer ik zulke klachten voel opkomen neem ik dagelijks Candiplex Strong en Symbion Forte supplementen tot me. Deze helpen ontzettend goed en de klachten voel je met de dag meer afnemen.

Candiplex Strong

Candiplex Strong bevat o.a. Alsumkruid, wat de weestand tegen bacteriën, schimmels en parasieten in de darmen verhoogt en daardoor de darmflora en het behoud van een goede conditie van het maagdarmkanaal verbetert. Een potje kost €26,99 en bevat 60 capsules. Je kan hem bij Bol.com bestellen.

Symbion Forte

Symbion Forte® is een kwalitatief hoogwaardig probioticum, een specifieke mix van zogenaamde ‘goede’ darmbacteriën, die tevens bijdragen aan een snel herstel van de bacteriënbalans. Door deze twee natuurlijke supplementen dagelijks tot je te nemen en je voeding aan te passen, ben je de Candida binnen enkele dagen tot weken weer helemaal de baas. Een potje kost €32,99 en bevat 60 capsules. Je kan hem bij Bol.com bestellen.

Natuurlijk schimmelinfecties bestrijden

Wat ik zo fijn vind naast het feit dat deze supplementen gewoon ontzetten goed werken, is het feit dat het een natuurlijke manier is om je lichaam te voorzien van de juiste bouwstoffen ter ondersteuning van een goede schimmel- en bacteriënbalans. Het betreft medicatie schimmelinfectie zonder voorschrift, dus geen antibiotica met bijwerkingen of andere schadelijke gevolgen voor het lichaam. Je merkt dit direct en op een langer termijn is dat natuurlijk een veel betere optie dan pillen van de huisarts. Iedereen die te kampen heeft met schimmelinfecties van welke aard dan ook, raad ik aan om deze supplementen te proberen.

Dit vind je misschien ook leuk: