Menstruatie ondergoed kopen? Bestel menstruatie slips!

menstruatie-ondergoed-kopen-nederland

Een nieuwe trend waar ik enorm fan van ben: menstruatie ondergoed! Deze speciale slipjes zijn zodanig ontworpen om je menstruatiebloed op te vangen zonder het gebruik van tampons, maandverband, of menstruatiecups. Hoe kan dat dan, vraag je je misschien af. Het heeft ermee te maken dat zo’n broekje diverse wasbare lagen heeft die het bloed opvangen en afsluiten, waardoor er geen lekkage mogelijk is. Het voordeel hiervan is dat je niet meer hoeft om te kijken naar andere menstruatieproducten, maar bovenal: je bespaart enorm veel geld en het milieu ermee! Tenslotte zijn de broekjes wasbaar en je hoeft geen maandverband meer weg te gooien. Ik ben helemaal voor een schoner milieu en en menstruatieslip past daar heel goed bij. Je kan menstruatie ondergoed kopen bij Bol.com. Ik heb daar de Volcare menstruatie onderbroek van katoen gekocht en ik draag deze met veel plezier op de lichtere dagen van mijn menstruatie. Hij zit erg comfortabel en laat inderdaad geen lekje achter. Het is voor mij een super oplossing en het idee dat ik het milieu er ook een handje bij help spreekt me enorm aan.

Bij Bol.com kan je prachtig menstruatie ondergoed kopen vanaf €14,20 per slip!

Mijn ervaring met menstruatie ondergoed

Sinds een jaar ongeveer ben ik een drager van menstruatie ondergoed. Ik gebruik deze slips voor de eerste en laatste paar dagen van mijn menstruatie. Daar zijn ze perfect voor en het geeft een enorm fijn gevoel dat je niet steeds hoeft om te kijken naar de tampon of maandverband of dat je de angst hebt om door te lekken. Alleen de twee dagen dat ik het hevigst vloei gebruik ik ze in combinatie met een menstruatiecup. Dit werkt perfect, ik ben nog nooit doorgelekt met deze broekjes. De slip die ik heb gekocht is de Volcare menstruatie slip, welke comfortabel en prettig zit. Ik vind het fijn dat hij van katoen materiaal is gemaakt, soms kom je ook weleens menstruatieslips van polyester of viscose tegen. Maar deze slips zijn van een fijne stof, irriteren totaal niet bij het kruisje en rekken mee. Er is bij deze uitvoering een totaal absorptievermogen van max. 100ml in 4 uur gemeten. Dit betekent dat heel wat weg kan vloeien in zo’n menstruatieslip, maar ik denk dat als je hem tijdens de piek van een zwaardere menstruatie draagt, hem wel een keertje op de dag moet vervangen. Voor de lichtere dagen (en nachten!) is hij perfect om al het menstruatiebloed op te vangen zonder zorgen. Leuk weetje: het ondergoed ruikt nauwelijks wanneer je erin gevloeid hebt, in tegenstelling tot maandverband waar vaak een vieze geur aan hangt bij het verschonen. Na gebruik is het een kwestie van wassen en klaar is kees!

Een duurzame oplossing voor milieu en portemonnee

Menstruatie ondergoed kopen is een fantastische oplossing om veel mee te besparen. Zo bespaar je er het geld mee waarvan je in eerste instantie maandverband of tampons kocht. Je bespaart er het milieu mee, want je wast de broekjes gewoon uit en je gooit geen producten meer weg na gebruik. Tenslotte bespaar je er een hoop kopzorgen mee of je niet bent doorgelekt, want ze zijn zodanig ontworpen dat je er helemaal van op aan kan. Ik kan iedereen van harte aanbevelen om zelf eens menstruatieondergoed te proberen. Ik wil in elk geval niet meer zonder!