Menstruatieslips kopen? Bestel online in de webshop!

menstruatieslips kopen

Ben jij op zoek naar goede menstruatieslips? Zelf draag ik al maandenlang dit speciale ondergoed om je menstruatiebloed mee op te vangen. Ik vind het een perfecte oplossing om niet meer continue met maandverband en tampons te rommelen of er geld aan uit te geven. De broekjes lekken niet door en zitten heerlijk, vooral de Volcare menstruatieslip, welke je gewoon bij Bol.com kan bestellen. De reden dat ik deze het prettigst vind is omdat hij van katoen gemaakt is. Bij andere slips kan dit nog wel eens polyester of viscose zijn. Maar katoen ademt, dus dat zit een stuk luchtiger en comfortabeler. Voor mij is menstruatieondergoed een uitkomst. Je bespaart er een hoop geld mee, van tampons en maandverband is niet meer nodig. Ook is menstruatieslips kopen een duurzame oplossing voor een beter milieu, want de slips zijn gewoon wasbaar!

Bij Bol.com kan je de beste menstruatieslips kopen vanaf €14,20!

Mijn ervaring met menstruatieslips

Toen ik voor het eerst hoorde over menstruatieslips, ongeveer een jaar geleden, was ik toch wel ontzettend nieuwsgierig. Ik heb een vrij zware menstruatie en zouden deze broekjes met een speciaal kruisje om al het menstruatiebloed mee op te vangen voldoende uitkomst bieden? Ik besloot het zelf uit te testen, want ik gebruikte al een menstruatiecup en wasbaar maandverband. Ik bestelde een aantal slips bij Bol.com, die hebben ook een assortiment aan producten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik direct enthousiast was over deze slips. Ik draag ze voornamelijk op de lichtere dagen, op mijn 2 piekdagen draag ik ze samen met de menstruatiecup. Het is heerlijk dat je 3 á 4 dagen van je menstruatie alleen maar deze slip hoeft te dragen en verder niks. De slips lekken beslist niet door en vangen het bloed goed op. Ook ruikt het niet muf zoals bij een vies maandverbandje wel vaak het geval is, voelt het niet continue nat aan en ook het uitwassen werkt fantastisch. Daarna kan je de menstruatieslip gewoon weer gebruiken!

Bespaar het milieu (en veel geld!)

Naast het gemak van deze broekjes is er nog een groot bijkomend voordeel. Je bespaart namelijk een hoop geld met de aanschaf van menstruatieondergoed, want je hoeft geen maandverband of tampons meer te kopen. De slips die ik heb besteld bij Bol zijn nog steeds prima en dat is ongeveer een jaar geleden. Dus ik heb al een jaar uitgespaard als het gaat om tampons of maandverband kopen. Ook hoef je geen gebruikte tampons of maandverbandjes meer weg te gooien, dus dit is natuurlijk gunstig voor het milieu. Het idee dat ik daar op deze manier mijn steentje aan bijdraag spreekt me enorm aan. Ik zie eigenlijk alleen maar voordelen om menstruatieslips kopen te overwegen en ik kan iedereen aanbevelen om er een keer een te proberen!