Met mascara grote wimpers maken voor een grotere oogopslag

mascara grotre wimpers

Een van de eerste dingen die we bij andere mensen opmerken, zijn hun ogen. Onze ogen zijn krachtig omdat ze ons niet alleen het vermogen geven om te zien, maar ze zijn ook expressief en kunnen emoties, gedachten en gevoelens aan anderen overbrengen. De ogen zijn ook erg aantrekkelijk, dus het is alleen maar logisch om make-uptechnieken te gebruiken om nog meer aandacht op de ogen te vestigen. Slimme oogmake-up kan alle outfits afmaken en elke stijl complimenteren. Het belangrijkste ingrediënt in je make-upkit om de ogen te verbeteren, is mascara. Je kan met mascara grote wimpers creëren voor een spectaculaire oogopslag, helemaal wanneer je bepaalde kleine trucjes toepast!

Voor sommigen die hun schoonheidsroutine graag minimaal houden, is het voldoende om elke ochtend een laagje mascara op te smeren. Mascara is geweldig als het werkt en blijft zitten, vooral als het een van de beste volumineuze mascara’s is. Wanneer het klontert, of uitstrijkt en vlekkerig wordt, kan het die vervelende wasbeerlook afgeven die niemand wil. Er zijn echter tips en trucs die eenvoudig genoeg zijn. Zolang je je favoriete mascara bij de hand hebt, kun je echt de indruk wekken dat je ogen groter zijn.

Wat kun je met mascara doen om je ogen groter te laten lijken?

Bijna alle mascara’s kunnen de nadruk leggen op uw ogen, maar de beste volumegevende mascara’s zijn speciaal ontworpen om uw wimpers meer body te geven. Wanneer je mascara gebruikt om je ogen groter te laten lijken en om je gezicht een frissere en frissere uitstraling te geven, hoef je alleen je mascara aan te brengen op de bovenste wimpers.

Je kunt ervoor kiezen om niets op je onderste wimpers aan te brengen of je kunt een beetje dimensie geven met wat subtiele scherpte met een heldere mascara. Over het algemeen zal het echter groot zijn aan de bovenkant en het ingetogen houden aan de onderkant, waardoor de indruk wordt gewekt van heldere, levendige ogen.

Als je het soort persoon bent dat niet van de gewoonte af kan of op het idee komt om de onderste wimpers bloot te laten, en heldere mascara is gewoon niet logisch voor jou, dan kun je met twee verschillende soorten mascara-formuleringen werken om de illusie van wijd opengesperde ogen.

Het is belangrijk om volumemascara op de bovenste wimpers te gebruiken. Gebruik vervolgens een verlengende mascara op de onderste wimpers om de intensiteit te verhogen en meer uitstraling te geven dan blote wimpers of het gebruik van een heldere mascara.

Als je ervoor kiest om gitzwarte mascara te dragen, bewaar deze dan natuurlijk voor de bovenste wimpers. Daar zou het drama zich moeten bevinden. Lagere wimpers mogen echt niet veel donkerder worden dan een bruine kleur.

De Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara is de best beoordeelde mascara op bol.com

Hoe kan je met mascara grote wimpers maken?

Je kunt je oogcontour voorbereiden met make-up om de kracht van je mascara te intensiveren en hoe opvallend je ogen eruit zullen zien. De volgende stappen kosten wat meer tijd dan alleen een advocaat of mascara over je wimpers vegen, maar ze zullen een grote impact hebben als je klaar bent:

  • Gebruik een concealer die licht is om de schaduwen rond je ogen te dempen. Het verwijderen van deze natuurlijke tinten kan contouren aan uw gezicht toevoegen. Zorg ervoor dat je concealer waterafstotend is, zodat hij goed blijft zitten.
  • Aan de zijkanten van je neus zijn er meestal zeer donkere gebieden van de natuurlijke schaduwen. Gebruik dezelfde concealer om dit gebied uit te wissen.
  • Gebruik je wimperkruller om de wimpers omhoog en weg van je ogen te krullen, waardoor je mascara nog beter werkt om de ogen er groter uit te laten zien. Doe dit voordat je mascara aanbrengt.
  • U kunt de blijvende kracht en versterking van uw favoriete mascara verbeteren wanneer u voor het eerst een wimperprimer gebruikt voordat u uw mascara-coatings aanbrengt. Er is maar één laag primer nodig en dan, nadat deze is opgedroogd, kun je beginnen met de mascara.
  • Je oogschaduw moet een neutrale toon hebben. Het toevoegen van een koperen tint aan de vouw van je ooglid zal je donkere mascara beter ondersteunen.
  • Concentreer u op het grondig coaten van de buitenste wimpers om de blik van uw ogen uit te trekken en langer te maken.
  • Gebruik het staafje van je mascara naar de zijkanten van je ogen gericht en draai naar de wimperlijn en trek dan door de wimpers.
  • Denk eraan, om klonterige en spinachtige wimpers te voorkomen, overdrijf ze niet. Twee lagen mascara zouden prima moeten werken.

Ook populair: 6x de beste Dior mascara aller tijden voor lange en volle wimpers