Micellair water voor de gevoelige huid: Polaar Micellar Water

micellair water gevoelige huid

Al een tijdje ben ik op zoek naar de beste micellair water voor de gevoelige huid. Mijn huid kan soms sterk reageren op bepaalde ingrediënten in beautyproducten, zoals parfum. Dan wordt mijn huid onrustig of voel ik een branderig gevoel tijdens het reinigen. De Polaar Ice Pure Micellar Water is een extra milde reiniger met arctisch katoenextract en groene algen extract en witte thee, wat ontgift en kalmeert. Hier ben ik nieuwsgierig naar geworden en testte hem daarom grondig uit!

micellair water gevoelige huid

Over de Polaar Ice Pure Micellar Water

Productomschrijving:

De IcePure Micellar Water van Polaar verwijdert met gemak make-up van het gezicht, de ogen en de lippen. Daarnaast verwijdert dit reinigende water spoeren van vervuiling en talg voor een fris en schone huid.Met een formule van zacht arctisch katoenextract wat de huid perfect reinigt zonder de huid daarbij te irriteren.

Dankzij de toevoeging van groene algen extract en witte thee helpt Polaar’s micellair water het hydratatieniveau van de huid te handhaven, de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf en een doffe teint tegen te gaan.

Ontgift en kalmeert. Geschikt voor alle huidtypen.

Prijs:

€23,22 voor een fles van 200ml

Ingrediënten:

aqua (water), propaandiol, peg-6 capryl/caprinezuurglyceriden, peg-7 glycerylcocoaat, caprylyl/caprylglucoside, glycerine, eriophorum spissum bloem/stengel extract, camellia sinensis blad extract, codium tomentosum extract, hydroxyethylcellulose, parfum (geur) , butyleenglycol, citroenzuur, tetranatriumglutamaatdiacetaat, decyleenglycol, natriumbenzoaat, caprylylglycol, kaliumsorbaat, sorbinezuur, linalool.

Hoe te gebruiken:

Breng het product aan op een wattenschijfje en veeg over je huid totdat deze schoon is. U moet de procedure herhalen om ervoor te zorgen dat alle make-up is verwijderd. Niet spoelen.

De verpakking:

De verpakking is een hard plastic fles. Ik vind het goed dat de opening klein is en dat je hierdoor een beetje in de fles moet knijpen om het product eruit te krijgen. Als de opening enorm is, komt er vaak te veel product uit om mee te beginnen.

Mijn ervaring met Polaar Micellar Water

Polaar Ice Pure Micellair Water is helder en echt licht van gewicht, het heeft een chemische geur maar geen toegevoegde parfum (wat ik liever heb). Het doet geweldig werk bij het reinigen van mijn huid zonder dat ik te veel op mijn huid trek en duw. Dat is een reden waarom ik dit type product normaal gesproken niet graag gebruik, maar bij dit product is dit zeker niet het geval.

Na gebruik voelt mijn huid niet droog aan, maar ik heb nog steeds de wens om mijn gezicht af te spoelen na gebruik. Omdat ik worstel met een superdroge huid, is dit echt een groot ding. Mijn huid voelt na gebruik eigenlijk een beetje gehydrateerd aan. Het laat geen plakkerig of raar gevoel op mijn huid achter na gebruik en ik denk dat dit het beste micellaire water is dat ik heb geprobeerd.

De beste micellair water voor de gevoelige huid die ik geprobeerd heb

Als ik geen make-up draag of op reis ben, vind ik dit wel een fijn product om te gebruiken. Maar als ik een volledige make-up of eigenlijk alleen foundation draag, denk ik dat dit een lastige manier is om make-up te verwijderen. Ik vind het echt effectief in het reinigen van mijn gezicht. Maar om ervoor te zorgen dat mijn huid echt schoon is, moet ik veel product aanbrengen.

Als jij graag micellair water gebruikt, is dit de beste micellair water voor de gevoelige huid die ik geprobeerd heb. Dus ik raad het echt aan. Ik geef hem daarom een 9, want het is een geweldig product in deze categorie!

Ook populair: Skinfood Black Sugar Mask Wash Off review: mijn grote favoriet

Dit vind je misschien ook leuk: