Migraine vanuit nek verhelpen?

migraine vanuit nek

Heb jij vaak last van migraine vanuit de nek? Dit soort heftige aanvallen zijn ontzettend vervelend, ze belemmeren je hele doen en laten en het enige wat op dat moment helpt is zoveel mogelijk rust, stilte en donkerte. Zo min mogelijk prikkels voor ogen en hoofd. Ik heb zelf zeer regelmatig zware migraine aanvallen die beginnen vanuit de nek. Ik heb het dan over aanvallen tot overgeven aan toe, waarbij ik vervolgens de hele dag van de kaart ben. In dit artikel deel ik mijn ervaringen met een product die mijn aanvallen aanzienlijk verminderd, verlicht en zelfs deels verholpen heeft: het LifeGoods Elektrisch Shiatsu Massage Kussen. Dit is een massage apparaat met warmtefunctie die je in je nek kan plaatsen. De massages zijn vergelijkbaar als wanneer die met handen uitgevoerd worden. En dat is fantastisch want ik moest vaak naar de fysio voor dit soort massages. Nu kan ik ze thuis in een hogere frequentie uitvoeren en ik merk hoe ik daar ontzettend de vruchten van pluk. Je kan hem online bij Bol.com bestellen. In dit artikel vertel ik meer over het massage apparaat en mijn ervaringen.

De beste migraine vanuit nek massage is die met het populaire LifeGoods Shiatsu Nekmassage Kussen.

Het beste massage apparaat tegen migraine

Ik heb enorm veel producten uitgeprobeerd als het gaat om migraine aanvallen voorkomen of verhelpen. Niet alleen qua medicatie, maar ook als het gaat om massage apparaten. Ik heb een apparaat gehad die ik voor mijn ogen moest plaatsen. Ik heb een massage kussen gehad die ik in mijn nek moest leggen maar niet goed bleef zitten. Ik heb een verwarmingskussen gehad die alleen helaas geen massage gaf. Een cool- en verwarmingsmasker voor mijn ogen. En zo zijn er meerdere voorbeelden. Dit LifeGoods Elektrisch Shiatsu Massage Kussen met Arm Lussen is verreweg de beste aanschaf van de afgelopen jaren. Het is een apparaat / kussen die met 8 roterende knoppen fantastische draai- en kneedbewegingen maakt rondom de spieren in je nek en schouders. Je kan zelf kiezen uit drie intensiteitsstanden en of je de warmtefunctie aan of uit wil hebben. Een massage duurt 15 minuten en ik kan vertellen dat dit heerlijk genieten is. Door je armen in de lussen te steken blijft het kussen uitsteken op z’n plek zitten. Je kan zelfs nog doorgaan met computeren wanneer je dit wenst! Zowel voor ontspanning als een intensere sportmassage kan je dit nekmassage apparaat gebruiken. Na afloop voel je wat een baat je nek en schouders hebben gehad bij deze massage. En dat resulteert in veel minder migraine klachten! Naast de nek en schouders kan je hem ook gebruiken voor andere delen van het lichaam zoals buik, benen, handen e.d. Het is maar waar jij op dat moment een Shiatsu massage wenst.

Mijn ervaringen met het LifeGoods Shiatsu Massage Kussen

Wat mij in eerste instantie triggerde om dit massage kussen aan te schaffen waren de meer dan 100 positieve klantenreviews bij Bol.com. Bovendien leek me de combinatie van massage en warmte erg fijn, plus het feit dat er armlussen aan dit apparaat zat voor extra comfort. Ik ben ontzettend blij dat ik het LifeGoods Elektrisch Shiatsu Massage Kussen heb aangeschaft. Ik gebruik hem vrijwel dagelijks voor een massage en het is waar, hij doet absoluut niet onder voor een massage bij de fysiotherapeut. Integendeel! Het is een heerlijke massage met warmte die precies de spieren pakt waar bij mij de migraine vaak vandaan komt. Doordat deze elke keer los gemasseerd worden, zijn mijn migraine aanvallen enorm afgenomen. En dat is waar het me voor te doen was. Dat het nog eens even een momentje heerlijk ontspannen is is extra mooi meegenomen!