Mijn Braun IPL ervaringen: na 12 weken al veel mindere haargroei

Braun IPL ervaringen

Ik heb het gevoel dat de meeste mensen niet echt praten over ontharen. Hoewel ik al heel lang scheerapparaten gebruik, ben ik overgestapt op een IPL-apparaat om lichaamshaar te verwijderen. Dit is niet de goedkoopste route om te nemen, maar ik denk dat het op de lange termijn een redelijk goede optie is. Sinds ik een IPL-apparaat gebruik, hoef ik nauwelijks naar een scheermes of een ander ontharingsproduct te grijpen. Ik gebruik al geruime tijd het Braun IPL Silk Expert Pro 5 apparaat. Braun biedt een aantal uitstekende ontharingsproducten aan en eerlijk gezegd zou ik zeker aanraden om hiernaar te kijken. In dit artikel deel ik mijn Braun IPL ervaringen, tips en adviezen voor gebruik. Je kan het apparaat voor €346 (400000 flitsen) bij bol.com bestellen.

Braun IPL ervaringen

Tips voor het Braun IPL Pro apparaat

Mijn belangrijkste tip voor dit soort apparaten is om minimaal 12 weken consistent te zijn. Ik probeer nog steeds wekelijks mijn gebruik bij te houden, hoewel het na verloop van tijd niet zo nodig is. Behandelingen met het IPL-apparaat zijn supergemakkelijk, u moet wel al het haar verwijderen voordat u de Braun IPL-laser gebruikt.

Mijn resultaten

Na ongeveer 12 weken gebruik kon je echt zien dat de haargroei aanzienlijk was verminderd. Zelfs als je een beetje laks bent met de consistentie van het gebruik, is er echt een gebrek aan groei. Ik ben er een paar maanden mee gestopt en mijn benen hadden al veel kale plekken, dus het was duidelijk dat de groei was verminderd. Ik beschouwde het als een overwinning, want dit zijn uiteindelijk wel de resultaten die je zoekt en verwacht van zo’n ontharingsapparaat.

Braun IPL ervaringen

Zou ik het Braun IPL apparaat aanbevelen?

Ben jij benieuwd of IPL apparaten echt werken? Of dat het Braun Silk·Expert Pro 5 IPL apparaat zijn geld waard is? Voor mij is het antwoord ja, want mijn Braun IPL ervaringen zijn tot nu toe zeer positief. De resultaten kunnen echter variëren, afhankelijk van je haarkleur. Omdat ik een bleke huid en donker haar heb, ben ik blijkbaar de ideale gebruiker omdat het maximaal werkt, dus dat speelt zeker ook mee. Ik denk dat een IPL apparaat een uitstekend cadeau zou zijn, omdat het iemands ontharingsreis echt kan veranderen.

U leest: Mijn Braun IPL ervaringen: na 12 weken al veel mindere haargroei

Ook populair: O’Keeffe’s voetcreme review: de beste voor extreem droge voeten

Dit vind je misschien ook leuk: