Mijn Flucanozol ervaringen

flucanozol-ervaringen

Flucanozol, misschien heb je er weleens van gehoord. Het is een medicijn wat door de huisarts vergeven wordt voor schimmelaandoeningen. Veel mensen die Flucanozol krijgen, weten misschien niet eens de aard van hun klachten. In dit artikel deel ik mijn Flucanozol ervaringen, vertel ik waarom ik dit juist niet meer slik maar welk (natuurlijk) supplement vele malen beter werkt en veel beter is voor je lichaam. Maar om hierover te vertellen moeten we eerst terug naar het begin en mijn situatie toelichten.

Flucanozol tegen Candida

Laat ik voorop stellen, ik ben geen huisarts. Maar ik ben zelf met schimmel gerelateerde klachten naar mijn huisarts gegaan. Die stuurde mij weer naar huis met ademhalingsoefeningen en op aandringen van mezelf een kuurtje Flucanozol. Ik dacht namelijk zeker te weten dat ik Candida had (een schimmelinfectie) omdat mijn tong was verkleurd en ik merkte het aan mijn constant wisselende ontlasting. Mijn huisarts ‘geloofde niet in Candida’ maar was bereid mij de Flucanozol te geven. Ik besloot het te proberen maar ik kwam van de koude kermis thuis. Ik merkte dat ik last kreeg van de bijwerkingen en dat de klachten maar minimaal verdwenen. Mijn klachten waren voornamelijk: rommelende darmen, buikpijn, winderigheid, meer afscheiding, wisselende ontlasting, het gevoel van een opgezette buik (het zwemband effect) en blaasklachten. Wat ik merkte was dat ik ontzettend moe werd van het medicijn. Ook kreeg ik vlekjes op mijn huid. Ik ben er na een aantal dagen al mee gestopt, want ik merkte dat er geen verschil plaats vond. Ik ging op zoek naar een alternatief wat natuurlijker was. Er moest toch iets zijn was goed helpt tegen dit soort klachten zonder al teveel bijwerkingen? Na veel research kwam ik op een combinatie van twee voedingssupplementen waar veel mensen met Candida gerelateerde klachten veel baat bij hadden: Symbion Forte en Candiplex Strong. Ik bestelde twee potjes en begon vol goede moed eraan. Mijn voeding had ik al een tijdje aangepast: zo min mogelijk gisten, suikers, alcohol en bewerkt voedsel. En wat ik merkte was een verademing!

De combinatie van Candiplex Strong met Symbion Forte werkt vele malen beter dan Flucanozol! Bestel ze bij Bol.com.

Wat is Candiplex Strong en Symbion Forte?

Een schimmelinfectie ontstaat wanneer bepaalde schimmels en bacteriën in je lichaam niet goed in balans zijn. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren in tijden dat je meer suikers hebt gegeten (bij mij keert Candida bijvoorbeeld vaak in de decembermaand terug). Deze twee supplementen hebben elk fantastische eigenschappen om zo natuurlijk mogelijk deze balans te herstellen.

Candiplex Strong bevat o.a. Alsumkruid, wat de weestand tegen bacteriën, schimmels en parasieten in de darmen verhoogt en daardoor de darmflora en het behoud van een goede conditie van het maagdarmkanaal verbetert.

Symbion Forte® is een kwalitatief hoogwaardig probioticum, een specifieke mix van zogenaamde ‘goede’ darmbacteriën, die tevens bijdragen aan een snel herstel van de bacteriënbalans. Door deze twee natuurlijke supplementen dagelijks tot je te nemen en je voeding aan te passen, ben je de Candida binnen enkele dagen tot weken weer helemaal de baas.

Een wereld van verschil!

Ik kan niet genoeg beschrijven hoe behulpzaam deze supplementen zijn wanneer je soortgelijke klachten ervaart als in mijn situatie. Ik heb deze twee potjes dan ook altijd in huis. Wanneer ik voel dat er weer klachten opkomen die duiden op een schimmelinfectie, neem ik de supplementen weer tot me en dan kan ik de infectie meteen onderdrukken. Ook toen ik weken, zo niet maanden rond liep met mijn Candida infectie, was ik met deze supplementen er binnen enkele dagen tot weken volledig vanaf. Mijn Flucanozol ervaringen zijn dan ook niet zo positief. De bijwerkingen wogen niet op tegen het resultaat. Met voedingssupplementen ben je veel beter bezig voor je lichaam, helemaal op een langer termijn! Ik kan dan ook iedereen die bekend is met schimmelinfecties aanraden om Candiplex Strong en Symbion Forte samen te proberen.

Dit vind je misschien ook leuk: