Mijn hair gummies ervaringen: werken Sugar Bear gummies echt?

hair gummies ervaringen

Zoals sommigen van jullie weten, ben ik geen onbekende in het testen van nieuwe haarverzorgingsproducten. Ik bleek, knip en verf mijn haar zo vaak dat ik altijd op zoek ben naar het nieuwste en beste als het gaat om het verzorgen van mijn haar. Onlangs had ik de gelegenheid om de populaire Sugar Bear Hair Vitamins te proberen, dus die moest ik natuurlijk proberen! Als je nieuwsgierig bent geweest naar deze kleine blauwe gummibeertjes, lees mijn hair gummies ervaringen om erachter te komen wat ik echt vind van de beroemde Sugar Bear Hair gummies en of ze echt een verschil hebben gemaakt in de groei, kracht en algehele glans van mijn haar. Op bol.com kan je een potje voor €34,95 of 2 potjes voor €67,95 bestellen.

hair gummies ervaringen

Wie is de eigenaar van Sugar Bear Hair?

Sugar Bear Hair werd in 2016 opgericht door Nicole Nightly, een voormalige beauty-YouTuber die niet veel succes vond in de schoonheidsgoeroe-wereld. Na het beëindigen van haar korte YouTube-carrière, ging ze verder met het creëren van Skinny Fox Detox, maar vond haar succes met Sugar Bear Hair en de rest is geschiedenis…als het echt geschiedenis is, maar ik zou zeggen behoorlijk verdomd indrukwekkend. In slechts 3 jaar tijd heeft het merk wereldwijde erkenning gekregen vanwege enorme steun van beroemdheden, zoals de Kardashians zelf.

Wat zijn Sugar Bear Hair Vitamins?

Sugar Bear Hair is van nature gearomatiseerd (gemaakt met pectine dat afkomstig is van fruit), kauwbare haarvitaminen. Volgens de Sugar Bear Hair-site zijn de vitamines vegetarisch, dierproefvrij en gemaakt in de VS. Van de populaire vitamines van de blauwe kleine beer wordt gezegd dat ze het haar helpen voeden, zodat het bij regelmatig gebruik dikker, sterker en glanzender wordt.

Veel influencers en beroemdheden “zweren” bij het product, maar het is moeilijk te zeggen of ze echt werken vanwege de enorme goedkeuringsdeals die ze hebben, ik bedoel, ik zweer ook bij hen als ik €1 miljoen per post zou krijgen. Op de site heeft het merk echter in totaal 6444 echte beoordelingen en een beoordeling van 4,9 sterren, dus misschien, heel misschien werken ze.

Wat zijn de voordelen van het dagelijks innemen van haarvitaminen?

Afgezien van het feit dat het haar langer, sterker en glanzender wordt, beweert de Sugar Bear Hair-site dat de vitamines haarbreuk stoppen, het haar van binnenuit voeden, de algehele haargezondheid en haarelasticiteit verbeteren.

Belangrijkste gebruikte ingrediënten

De zoete gummies bevatten vitamine A, vitamine C, vitamine D, vitamine E, vitamine B-6, foliumzuur, vitamine B-12, biotine, allemaal geweldig voor de gezondheid van het haar! Had ik al gezegd dat ze geen gelatine bevatten, geen zuivelproducten, geen gluten.

Aangezien ik persoonlijk al B6, B12 en Biotin aanvul, ben ik daarmee gestopt terwijl ik de Sugar Bear Hair gebruikte, omdat sommige vitamines niet volledig in het systeem worden opgenomen als je er te veel van neemt.

hair gummies ervaringen

Zijn er bijwerkingen?

Na wat onderzoek te hebben gedaan, ontdekte ik dat sommige mensen beweerden buikpijn te krijgen na het innemen van de vitamines, maar er werd niets geks gemeld. Sommige mensen zagen hun wimpers sterker worden en ik merkte persoonlijk dat ik me vaker moest scheren, maar dat zou ik niet als enorme bijwerkingen beschouwen.

Voor- en nadelen

Net als elk ander product op de markt heeft Sugar Bear Hair zijn voor- en nadelen. Gelukkig wegen de voordelen ruimschoots op tegen de nadelen, waardoor deze heerlijke vitamine in mijn ogen de uitgave meer dan waard is.

Voordelen:

  • Goede smaak
  • Smelt niet gemakkelijk
  • Vegetarisch / dierproefvrij
  • Maakt het haar glanzender bij regelmatig gebruik
  • Haar valt minder uit

Nadelen:

  • Prijzig
  • Sommige mensen reageren niet op de vitamines
  • Het duurt tot 2 maanden voordat je verschil ziet
hair gummies ervaringen

Mijn hair gummies ervaringen: werken ze echt?

Als puntje bij paaltje komt, geloof ik echt dat Sugar Bear Hair Vitamins een verschil heeft gemaakt in de manier waarop mijn haar groeide. Voordat ik de vitamines slikte, was mijn haar een stuk doffer door alle verf die ik gebruik viel bijna dagelijks haar uit. Tijdens het nemen van de vitamines merkte ik zeker dat mijn haar minder uitviel, het begon zelfs sterker aan te voelen en ik weet niet of het de shampoo of nieuwe haarverf was, maar het zag er inderdaad een stuk glanzender uit dan voorheen.

Is mijn haar veel gegroeid? Niet echt.

Voordat ik de vitamines begon te nemen, heb ik met opzet mijn haar vanaf de wortels geknipt en geverfd, zodat ik kon zien of de vitamines een verschil maakten in de haargroei. Tot mijn teleurstelling deden ze dat niet. In de afgelopen 2 maanden is mijn haar ongeveer een centimeter gegroeid, wat standaard is voor haargroei.

Een ding dat ik wel wil vermelden, is dat ik pas na ongeveer twee maanden enig voordeel van de vitamines begon te zien. Mijn haar was bijna onmiddellijk gestopt met uitvallen, maar kracht en glans kwamen pas na ongeveer twee maanden.

Over het algemeen zijn hair gummies ervaringen na 2 maanden gebruik positief. De vitamines maken echt wel een verschil in mijn haar, ondanks dat het niet sneller groeide. Mijn haar ziet er gezonder uit en ik verlies aanzienlijk minder haren op een dag. Omdat ik de glans en kracht wil behouden en de haaruitval wil blijven tegengaan zal ik ze daarom blijven slikken en ik kan iedereen aanbevelen om ze zelf eens te proberen!

U leest: Mijn hair gummies ervaringen: werken Sugar Bear Hair Vitamins?

Ook populair: Krullen zakken uit met de krultang? Gebruik deze eenvoudige tips!