Mijn handen zien er oud uit, maar niet met deze handcrèmes!

Mijn handen zien er oud uit

Als er iets is dat u zou moeten gebruiken om er jonger uit te zien, is het handcrème. Nee serieus, je handen zijn een van de grootste snitches als het gaat om het onthullen van je leeftijd, dus het wordt tijd dat je begint met een dagelijkse handcrème-routine en STAT! Ik hou van niets meer dan mijn handen een snelle boost te geven met een fantastische crème en als gevolg daarvan ben ik door de jaren heen verliefd geworden op veel handcrèmes. Dus ik dacht: waarom zou ik mijn persoonlijke favorieten niet met jullie delen? Denk jij weleens: mijn handen zien er oud uit? Hier zijn 3 handcrèmes waar ik gewoon dol op ben en die ze er jaren jonger uit laten zien!

1. L’Occitane Shea Butter Handcrème

Mijn handen zien er oud uit

Deze kleine man uit het L’Occitane assortiment is een lust voor het oog. Het is niet vettig en trekt supersnel in, waardoor je babyzacht en heerlijk ruikt. Als je superdroge handen hebt die er oud uit zien, dan is dit de handcrème van je dromen! Is het de uitgave waard? Met een prijs rond de €12 voor een tube van 30 ml is het niet bepaald goedkoop, maar je gebruikt maar de kleinste hoeveelheid bij het aanbrengen van de crème, zodat deze lang meegaat!

2. Elizabeth Arden Eight Hour Handcrème

Mijn handen zien er oud uit
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

We kennen allemaal vast de beroemde Eight Hour Cream van Elizabeth Arden en houden ervan (als je het niet weet, leer het dan kennen, want het is zo ongeveer vloeibaar goud!). Maar wist je dat er een handcrème-versie was van het legendarische spul? Deze magische handcrème heeft een super romige textuur en trekt snel in. Het doet wonderen voor droge en vermoeide handen en je voelt het nog steeds aan je handen na het wassen met zeepachtig water, waardoor je minder vaak opnieuw moet aanbrengen gedurende de dag. Deze handcrème kost €22, en wat mij betreft is het de prijs dubbel en dwars waard.

3. Eucerin 5% Urea Herstellende Handcrème

Mijn handen zien er oud uit
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Een echte traktatie voor degenen die lijden aan huidaandoeningen en een zeer reactieve huid, deze budgetvriendelijke handcreme is een winnaar in mijn boeken. De formule is geur- en kleurstofvrij, dus er is niet veel kans dat het product je huid irriteert. De luxe crème bevat het natuurlijke vochtinbrengende ingrediënt ureum om de handen de hele dag zacht en gehydrateerd te houden. Een tube kost ongeveer 11 á 12 euro, en geloof me, it’s worth it!

Ook populair: Avene Hydrance Aqua Gel review: een 3-in-1 dorstlesser