Mijn Jason Thin to Thick Shampoo ervaringen: gewichtloze lokken

Jason-Thin-to-Thick-Shampoo-ervaringen-

Een goede shampoo reinigt het haar natuurlijk, maar nog beter als het het haar ook gezonder en levendiger maakt. Jason Thin to Thick Extra Volume Shampoo is misschien wel jouw antwoord op al het bovenstaande. En nog beter, de shampoo zit boordevol ingrediënten die het haar versterken – zonder potentiële irriterende of schadelijke ingrediënten. Ik probeerde het uit en hier deel ik mijn Jason Thin to Thick Shampoo ervaringen.

Jason is een dierproefvrij merk en de producten zijn samengesteld met plantenextracten. De lijst met ingrediënten die Jason niet gebruikt is lang en bevat geen parabenen, agressieve sulfaten en kunstmatige kleuren. Om te zien of de shampoo zijn beweringen waarmaakt, verwisselde ik mijn gebruikelijke wasbeurt en probeerde de volumegevende shampoo om te zien wat voor soort resultaten het me kon geven. Verderop in deze review, mijn eerlijke gedachten van Jason’s Thin to Thick Extra Volume Shampoo.

Jason Thin to Thick Shampoo ervaringen

Over Jason Thin to Thick Shampoo

  • Beste voor: Haar volume geven
  • Natuurlijke formule: Ja
  • Cruelty free: Ja
  • Prijs: €19,50
  • Inhoud: 237ml
  • Over het merk: Jason is toegewijd aan het creëren van veilige en effectieve producten zonder het gebruik van veelvoorkomende irriterende stoffen of potentieel schadelijke chemicaliën.

Over mijn haar: medium

Mijn haar valt ergens tussen dik en dun, en ik bestrijdt meestal kroezen. Daarnaast houd ik van producten die mijn haar er gezond uit laten zien en schade voorkomen. Mijn hoofdhuid kan vettig worden, dus ik heb een shampoo nodig die dat tegengaat zonder mijn haar uit te drogen of het te ontdoen van zijn natuurlijke oliën. Meestal gebruik ik Olaplex-shampoo (en ben er dol op), maar het kleine flesje is vrij prijzig.

Het gevoel: geen schuim

Jason Thin to Thick Extra Volume Shampoo is ultra-romig en ruikt fris en muntachtig. Het schuimt niet verder dan een paar kleine belletjes, dus ik moest het zoveel mogelijk in mijn handen schuimen voordat ik het op mijn hoofdhuid aanbracht. Daarna heb ik het flink gemasseerd om het door de wortels te verspreiden. Omdat het niet veel schuimt en moeilijk uit te smeren is, moest ik het eigenlijk wassen en herhalen.

Hoewel ik het leuk vond dat het niet het gevoel had dat het mijn haar van vocht ontdeed, was ik bang dat het het niet goed schoonmaakte. Sommige merken halen hun schuim uit sulfaten, die Jason niet gebruikt. Dit is eigenlijk een pluspunt voor mij – ik vermijd de meeste sulfaten omdat ze mijn huid irriteren en uitdroging kunnen veroorzaken. En alleen omdat er geen schuim is, wil nog niet zeggen dat het je haar niet schoonmaakt. Het enige probleem dat ik heb gevonden, is dat het voor mij moeilijker kan worden om mijn haar gelijkmatig te wassen als shampoo geen schuim produceert.

Jason Thin to Thick Shampoo ervaringen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De ingrediënten: versterking

Jason Thin to Thick Extra Volume Shampoo pompt het haar op met twee hoofdingrediënten: biotine en panthenol. Men denkt dat deze het haar conditioneren en ook breuk voorkomen, zodat je op de lange termijn gezonder haar zult hebben; het is echter vermeldenswaard dat er niet genoeg wetenschappelijk onderzoek is om een ​​van de beweringen over het vermogen van biotine om de gezondheid van het haar te verbeteren, te ondersteunen. Eén onderzoek heeft aangetoond dat panthenol kan helpen het uiterlijk van dunner wordend haar te vertragen en te verbeteren, maar de geteste formule bevatte ook andere actieve stoffen

Ondanks alle angsten die ik had om de douche te verlaten met nog steeds vuil haar, voelde mijn haar, eenmaal droog, schoon aan – en de muntfrisse geur bleef hangen.

De resultaten: gewichtloze lokken

Maar heb ik meer volumineus haar opgemerkt? Niet helemaal, maar mijn haar voelde wel gewichtloos aan. In tegenstelling tot andere volumineuze producten die ik heb gebruikt die het haar omhullen met een product dat het haar oppervlakkig voller maakt en het voller doet lijken, leek de Jason Thin to Thick Extra Volume Shampoo mijn haar te reinigen en alle resten te verwijderen die mijn haar zouden verzwaren en laat het slap en levenloos lijken. Ik geef eigenlijk de voorkeur aan deze methode om volume te creëren, omdat mijn haar niet alleen schoon en zacht aanvoelde, het zag er ook gezonder en glanzender uit dan bij andere shampoos die resten achterlaten.

Jason Thin to Thick Shampoo ervaringen
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

De waarde: zeer redelijk

Deze shampoo kost in de meeste winkels minder dan €20, waardoor het een redelijk geprijsde optie is. De fles van 237ml is niet zo groot als sommige shampoos, dus afhankelijk van je haarlengte en hoe vaak je je wast, moet je misschien elke maand een nieuwe fles bestellen.

Mijn Jason Thin to Thick Shampoo ervaringen: eindoordeel

De Jason Thin to Thick Extra Volume Shampoo is een shampoo met een schone formule waardoor mijn haar zacht en gewichtloos aanvoelde. Hoewel je misschien moet wassen en herhalen om je echt schoon te voelen, verwijdert het residu zonder het haar te strippen. Als je op zoek bent naar een zachte, goed geformuleerde shampoo, dan is deze misschien iets voor jou.

U leest: Mijn Jason Thin to Thick Shampoo ervaringen: gewichtloze lokken

Ook populair: Veel volume in haar krijgen met Batiste Extra Volume Droogshampoo