Mijn La Roche-Posay Hyalu B5 Serum ervaringen

Een van de voordelen van mijn baan is dat ik soms de mogelijkheid heb om producten uit de eerste hand te proberen, en dat gebeurde toen ik een pakket met het nieuwe La Roche Posay Hyalu B5 serum kreeg aangeboden. Ik hou van dit merk (eerder schreef ik al over de intens voedende La Roche-Posay Lichaamsbalsem) Het nieuwe Hyalu B5 serum heeft een exclusieve ultrageconcentreerde formule met 3 vormen van puur Hyaluronzuur met verschillende molecuulgewichten, voor anti-verouderingseffectiviteit in de verschillende epidermale lagen, en een herstellend complex (vitamine B5 en blauw koper) om de huidbarrière te regenereren. In dit artikel deel ik mijn La Roche-Posay Hyalu B5 Serum ervaringen met jullie. Een flacon van 30ml kan je voor €34,74 bij bol.com bestellen.

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum ervaringen

Wat doet het La Roche-Posay Hyalu B5 Serum?

Het La Roche-Posay Hyalu B5 Serum is een hydraterend anti-rimpel serum voor de gevoelige huid voor volume en zichtbaar minder rimpels. Je kunt je afvragen waarom ze verschillende vormen van puur hyaluronzuur met verschillende gewichten hebben verwerkt, maar het antwoord is simpel: het hoge molecuulgewicht hydrateert en vult de huid, terwijl het lage molecuulgewicht rimpels opvult en de stevigheid van de huid vergroot en last but not least, de micromoleculair gewicht vermindert rimpels en vult onmiddellijk. Ze beloven een onmiddellijke vulling en vermindering van rimpels in slechts 7 dagen. Grote beloften toch? Ik kon het niet geloven. Maar…Ik ben nu een gelovige!

Het serum omvat ook:

  • Vitamine B5 (te repareren): Verbetert het huidherstelproces, net na 1 uur.
  • Blauw koper (om te herstellen): Beschermende antioxiderende werking. Verhoogt de regeneratie van de huid.

Mijn ervaringen met het La Roche-Posay Hyalu B5 Serum

Ik heb een gecombineerde huid, mijn T-zone is vettig en mijn wangen zijn gevoelig en soms droog, dus ik was een beetje sceptisch over het gebruik van een product met drie verschillende moleculen Hyaluronzuur, dat bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen.

Maar ik moet zeggen dat ik na het eerste gebruik meteen fan was. De textuur is ultralicht, vloeibaar en wordt gemakkelijk geabsorbeerd. Ik voelde meteen een comfortabel en herstellend effect op de huid. Het hielp het oliegedeelte onder controle te houden en de droge en gevoelige delen van mijn huid te hydrateren. Ik ben dol op het feit dat ik dit ‘s nachts heb gebruikt en de volgende ochtend nooit wakker werd met een vette huid, wat gebruikelijk is bij bepaalde huidverzorgingsproducten.

Mijn grootste zorg met mijn huid zijn niet de rimpels, maar ik moet zeggen dat ik wat fijne lijntjes in mijn voorhoofd en dicht bij de neus/mond heb en ik merkte dat deze gebieden voller waren en de fijne lijntjes minder prominent. Het is geen wonder dat al je rimpels weg zullen nemen, maar ik geloof wel dat je een verschil zult zien en misschien zullen de effecten bij continu gebruik nog groter zijn.

Zoals alles heeft dit product iets dat ik iets minder leuk vond, en dat was de geur. Het ruikt naar eieren of iets dergelijks, maar is niet sterk en verdwijnt na een paar seconden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

Al met al zijn mijn La Roche-Posay Hyalu B5 Serum ervaringen ontzettend positief en ik kan hem iedereen (vooral mensen met een gecombineerde huid zoals ik) zeker aanbevelen. Ik heb veel verschillende serums mogen testen en deze uitvoering hoort toch wel bij het betere segment!