Mijn The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + b5 ervaring: fantastisch!

the ordinary hyaluronic acid 2 + b5 ervaring

Ik heb hier en daar tot in de kleinste details over hyaluronzuur gesproken, dus ik zal je ook met deze review niet vervelen. Wanneer een gerichte hyaluronzuur behandeling als zodanig op de markt komt rond de prijsklasse van €20, lijken de wenkbrauwen sceptisch te worden. Ik zou niet zeggen dat ik tonnen ervaring heb met een verscheidenheid aan merken als het gaat om hyaluronzuur, maar nadat ik in het verleden een Indeed Labs-versie had gebruikt, dacht ik dat ik nu de tijd rijp is om mijn The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + b5 ervaring met jullie moest delen.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + b5 ervaring

Wat is The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + b5?

Het gewone hyaluronzuur behoort tot een reeks producten die door The Ordinary zijn gelanceerd. Dit specifieke product wordt geleverd in een eenvoudige doorschijnende fles in een witte verpakking, met een druppelaar en beweert 2% HA en vitamine B5 te bevatten. Beide gecombineerd geven de huid dat extra beetje hulp op het gebied van hydratatie en gladheid. HA configureert de huid-naar-vochtmagneetmodus waarbij het hydraterende producten veel, veel beter lijkt vast te houden dan de natuurlijke slechte capaciteit van onze huid, vooral als deze de jeugdige 25-markering overschrijdt. Vitamine B5 is in eenvoudige bewoordingen HA’s sidekick, die werkt om het huidoppervlak gladder te maken en het een klein duwtje te geven om steviger te blijven en zo elastisch mogelijk te blijven.

Net zo goed als een high-end merk

Klinkt als een fantastische combinatie, toch? Waarom al die ophef die je vraagt? Nou, omdat we altijd een hoge prijs hebben moeten betalen om een ​​hyaluronzuurserum te kopen en dit lijkt eerlijk gezegd te mooi om waar te zijn. Ik heb het de afgelopen weken op mijn huid getest, ‘s ochtends, vóór mijn moisturizer en het lijkt me een blijvertje! Eerlijk gezegd was ik me niet bewust van de adviesprijs totdat mijn zus me over mij vertelde, wat veel zegt over het product. Om eerlijk te zijn, het lijkt voor mij ongeveer hetzelfde te werken als de Indeed Labs-versie. Het enige verschil dat ik kan zien, is dat dit misschien niet zo krachtig is als zijn high-end kanshebbers op de markt. Dus hoewel je een verschil in je huid zult zien, zal het niet zo ingrijpend en snel zijn. Als je bijvoorbeeld een paar weken last hebt van een schilferende, schrale huid, zal het gewone hyaluronzuur het binnen een dag of twee niet doven. Als je het echter net als ik wilt gebruiken als een preventieve maatregel om een ​​klein geval van droogheid op te lossen of om het meeste uit je huidverzorging te halen of om gewoon die extra glans en veerkracht toe te voegen, zou ik zeggen dat het elke cent waard is.

Het voelt bij het aanbrengen als een waterige gel; behoorlijk verfrissend en gemakkelijk te gebruiken. Eenmaal op de huid moet je erop kloppen alsof je zachtjes op je gezicht slaat om het product goed in te werken. Ik ga meteen verder met een vochtinbrengende crème bovenop, dus ik heb niet echt gemerkt hoe het opdroogt, maar ik kan aannemen dat de lichte formule helemaal niet plakkerig is. Mijn huid lijkt het allemaal als een spons te laten doordrenken, zij het geleidelijk. Als uw huid producten niet zo goed lijkt op te nemen, kan dit te wijten zijn aan onjuiste reiniging.

Mijn The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + b5 ervaring: een blijvertje!

Ja, ik ben ontzettend enthousiast over The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + b5. Wanneer je het dagelijks gebruikt onder je moisturizer zie je wel degelijk een verschil in de mate van de gezondheid van mijn huid. Het is stralender, gladder en daarnaast is het spul gewoon heerlijk verfrissend. Voor €20 zal ik dit product zeker met veel plezier blijven gebruiken, want mijn The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + b5 ervaring is zodanig positief dat ik er graag mee door ga!

Ook populair: Anastasia Beverly Hills wenkbrauwgel: voor een natuurlijke look

Dit vind je misschien ook leuk: