Mijn wimpers vallen uit. Wat nu?

mijn wimpers vallen uit tips

Herken jij het probleem van wimpers die uitvallen of afbreken, bijvoorbeeld na het afhalen van mascara? Of na het verwijderen van wimper extensions? Zelf herken ik dit als geen ander. Mijn wimperhaartjes zijn broos en als ik niet uiterst voorzichtig mijn make-up afhaal, breken ze snel af. Ik ging op zoek naar een product om mijn wimpers te herstellen. Ik had al diverse methoden geprobeerd, maar dit waren vaak tijdelijke oplossingen. Ik zocht eigenlijk een blijvende, het liefst een natuurlijke oplossing. Want ja, mijn wimpers vallen uit en hoe mooi zou het zijn als ik hier iets voor op een lange termijn op kan vinden? Toen keek ik bij Bol.com wat het best bestelde product was als het gaat om wimpergroei en ik kwam uit bij de Revitalash Advanced Eyelash Conditioner. Met meer dan 150 positieve klantenbeoordelingen besloot ik hem ook te testen. Inmiddels ben ik ruim een half jaar verder en ik kan zeggen dat ik enorm onder de indruk ben. Mijn wimpers zijn zo lang en vol, helemaal wanneer ik nog een laagje mascara aanbreng. Ook vallen ze vrijwel helemaal niet meer uit, je merkt dat ze algehele conditie van de wimper gewoon een stuk vooruit is gegaan. Dit was verreweg de beste aanschaf als het gaat om een natuurlijke wimpergroei.

Het Revitalash wimperserum is het allerbeste product voor volle, lange wimpers. Bestel online!

Natuurlijke wimpergroei serum

Eigenlijk is Revitalash niets anders dan een natuurlijke wimpergroei serum. De verzorgende ingrediënten zoals het gepatenteerde Biopeptin Complex, aminozuren en ginseng gaan broosheid tegen en zorgen voor een geweldige oogopslag. Er zijn veel serums op de markt, maar dit serum is op een lange termijn fantastisch voor de natuurlijke wimpergroei. De eigen wimperhaartjes hebben een haargroeicyclus van twaalf weken, daarom moet je dit product twaalf weken lang dagelijks dun aanbrengen bij de wimperrand. Na deze twaalf weken zie je wat het product voor je betekent heeft: je wimpers zijn zo vol, lang en sterk. Na deze twaalf weken hoef je het serum nog slechts 3-4 keer per week aan te brengen ter onderhoud. Ik vind het fantastisch dat zoiets bestaat voor mensen waarbij wimpers snel afbreken, want je ziet een wereld van verschil. Ik kan dan ook zeggen dat ik dit product zal blijven gebruiken, want mijn oogopslag is zoveel opener en mooier.

Voor en na resultaat na zes weken

Mijn Revitalash ervaringen

Stel jij jezelf de vraag: Mijn wimpers vallen uit maar wat kan ik hier het beste tegen doen? Dan zeg ik volmondig gebruik de Revitalash Advanced Eyelash Conditioner. Het stimuleert de wimperhaargroei zodanig dat je na enkele weken al een enorm verschil ziet, laat staan na twaalf weken. Het is een product wat gemakkelijk in gebruik is, gewoon dagelijks een klein laagje aanbrengen en that’s it. Ik heb zelf het 3,5ml flesje en die heb ik nog steeds (ruim een half jaar later). Je doet dus ontzettend lang met het serum. Dat maakt de prijs-kwaliteitverhouding voor mij in orde, want hij kost €92,00. Toch ga ik hem zeker weer opnieuw bestellen, want mijn natuurlijke oog look met Revitalash is zoveel mooier dan dat ik mijn geld uitgaaf aan wimperextensions. Heb jij ook last van wimpers die snel uitvallen, dan kan ik zeker dit populaire wimperserum aanbevelen!

Dit vind je misschien ook leuk: