Milieuvriendelijke tandenborstel van het merk F.E.T.E

milieuvriendelijke tandenborstel

Heeft iemand een milieuvriendelijke tandenborstel besteld? F.E.T.E brengt ons een volledig biologische, biologisch afbreekbare tandenborstel gemaakt van natuurlijk geproduceerd bamboe om het ecosysteem van onze mond gelukkig en gezond te houden. Met zijn schattige houtkleurige bamboe handvat ziet hij eruit als een accessoire in mijn gele badkamer. Je kan de gehele lijn met Milieuvriendelijke tandenborstels bij bol.com bestellen in allerlei kleuren en uitvoeringen.

milieuvriendelijke tandenborstel

Goed voor tanden én het milieu

Bij mijn eerste gebruik vond ik de nylon borstelharen een beetje hard, wat na verloop van tijd zachter leek te worden. Ik heb in het verleden problemen gehad met terugtrekkend tandvlees, waardoor ik ontvankelijker werd voor het idee van een bamboe tandenborstel die antimicrobiële, schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen heeft. Ik heb het een week gebruikt en mijn ivoren slijpmachines lijken in goede staat te zijn.

In een markt die wordt gebombardeerd met elektrische tandenborstels, is de milieuvriendelijke tandenborstel van F.E.T.E een goed alternatief voor degenen die de voorkeur geven aan de Au-naturale. Hun proactieve benadering van welzijn betekent dat ze zelfs multipacks verkopen om het wisselen van borstels om de paar maanden of na de griep aan te moedigen. Duim omhoog voor dit nieuwe milieuvriendelijke bedrijf!

Waarom een goede tandenborstel belangrijk is

De tandenborstel is de basis van de dagelijkse mondhygiëne, omdat hij essentieel is voor het effectief verwijderen van bacteriële tandplak (orale biofilm) en voor het voorkomen van de belangrijkste complicaties die de opeenhoping ervan veroorzaakt: tandbederf, tandvleesaandoeningen, tandgevoeligheid, halitose, enz.

Een tandenborstel moet om de drie maanden worden vervangen of wanneer de eerste tekenen van filamentslijtage zichtbaar zijn, zodat deze hun werk goed kunnen doen zonder het glazuur of tandvlees te beschadigen. Een tandenborstel moet van topkwaliteit zijn om ervoor te zorgen dat deze bacteriële tandplak wordt verwijderd en tegelijkertijd het tandvlees en het glazuur worden verzorgd en beschermd.

Ook populair: Mijn The Ordinary Hyaluronic Acid 2 + b5 ervaring: fantastisch!