Mislukte wenkbrauwen voorkom je met deze tips!

Herken je het volgende probleem: je wilt je wenkbrauwen graag zelf in een mooie vorm modelleren, maar ze zijn aan beide kanten ongelijk. Waarschijnlijk omdat je de wenkbrauw op gevoel bijtekent gebeurt dit al snel. Er is een hele handige tool op de markt waarmee je binnen een handomdraai mooie, gelijke wenkbrauwen kan krijgen, namelijk met de De Herôme Eye Care Brow Stencils. Dit setje bestel je voor €10,49 bij Bol.com en je kan met deze flexibele sjablonen op nauwkeurige wijze je perfecte wenbrauwvorm creëren.

De Herôme Stencils set bestaan uit vier verschillende wenkbrauwsjablonen. Zelf kies ik voor de ‘Fine Classic Curve’, een fijn en klassiek model wat de meeste gezichten goed zal staan. Wanneer je met de ene kant klaar bent draai je het sjabloontje om en teken je de andere kant op exact dezelfde manier bij met een wenkbrauwpotlood. Op deze manier kan je nooit mislukte wenkbrauwen krijgen! Je kan ook kiezen voor wenkbrauwpoeder of verf, het is maar net waar je voorkeur ligt. Ook de reviews van Bol.com liegen er niet om: net als ik zijn andere gebruikers ook zeer enthousiast over dit makkelijke product!

Voorkom mislukte wenkbrauwen met een setje Herôme wenkbrauwtencils!

mislukte wenkbrauwen

Mislukte wenkbrauwen voorkom je met onderstaande tips

Wil jij graag zelf leren je wenkbrauwen bij te werken en zo een professionele look te maken in een handomdraai, dan kan je onderstaande suggesties toepassen. Je hoeft echt niet naar een dure schoonheidssalon voor mooie wenkbrauwvormen, je moet alleen de juiste hulpmiddelen in huis hebben zodat je het zelf kan doen!

  1. Begin met het doorkammen van de wenkbrauwhaartjes. Hier kan je een apart wenkbrauwborsteltje voor kopen, maar soms zit het ook aan het uiteinde van een wenkbrauwpotlood.
  2. Plaats een wenkbrauwsjabloon over jouw eigen wenkbrauw. Kies een model wat goed bij de vorm van je gezicht pas. Het leuke aan de set van Herôme is dat je kan kiezen uit vier verschillende modellen. Je kan dus eventueel nog afwisselen als je dat leuk vindt!
  3. Kleur het sjabloon in met een wenkbrauwpotlood, poeder, verf of een wenkbrauwkit. Doordat de stencils flexibel zijn bewegen ze mee met de vorm van je wenkbrauw, wat zorgt voor een perfecte look.
  4. Verwijder overtollige haartjes met een epileerpincet of een scheermesje. Over het algemeen geldt dat je met een pincet specifieker te werk kan gaan en dat de haartjes langer wegblijven, dus dit is handig wanneer je langer een blijvend resultaat wilt.

Waarom de Herôme Eye Care Brow Stencils set zo hoog gewaardeerd wordt

Wanneer je kijkt naar de klantenreviews op Bol.com zie je eigenlijk alleen maar lovende reacties. En terecht! Dit product is namelijk enorm fijn om mee te werken. Niet alleen gaat het een leven lang mee doordat de sjablonen makkelijk schoon te houden zijn, juist het gebruikersgemak wordt zo geprezen. Doordat je het wenkbrauwsjabloon heel nauwkeurig kan afstemmen op je eigen wenkbrauwvorm,  kan je zorgen voor een natuurlijk en toch perfect oogopslag. Misschien wil jij bepaalde delen van de wenkbrauw accentueren of juist niet? Met deze tool kom je een heel eind op weg.

Bestel de handige Herôme Eye Care Brow Stencils hier voor €10,49 online!

mislukte wenkbrauwen tegengaan

Waarom kiezen voor dit product?

Herôme is natuurlijk een bekende naam als het gaat om een merk binnen de schoonheidsbranche. Zo verkopen ze ook nagelproducten en dergelijke. Omdat het merk een naam hoog te houden heeft kan je uitgaan van een goede kwaliteit. Wanneer je de set voor €10,40 bestelt, kan je er dus vanuit gaan dat het een hele lange tijd meegaat en als een goed hulpmiddel fungeert tegen mislukte wenkbrauwen. Een eenmalige investering dus eigenlijk, die je (ik in elk geval wel) elke dag gebruiken kan en waarmee je binnen enkele minuten perfecte wenkbrauwvormen creëert! Wil je meteen kijken voor meerdere wenkbrauwproducten? Dat kan natuurlijk ook bij Bol.com, dit assortiment is zo eindeloos groot, dat je er geheid zal slagen!

Mislukte wenkbrauwen

Dit vind je misschien ook leuk: