Moroccanoil Extra Volume Shampoo review: direct volheid

Moroccanoil Extra Volume Shampoo review

Het maakt niet uit welk haartype je hebt, volume is een haardoel dat moeilijk te weigeren is. En ik heb het niet over geplaagd schoonheidswedstrijdhaar (dat heeft een tijd en een plaats) – ik heb het over natuurlijk ogend volume. Ik bedoel, wat is daar niet wenselijk aan? Als iemand die vaak traint en achterblijft met platte, olieachtige wortels, heb ik verlangd naar een alles-in-één reiniging die mijn haar nieuw leven inblaast en drie dagen lang fris blijft tussen de wasbeurten, maar zonder resultaat. Dus toen ik werd gevraagd om MoroccanOil’s Extra Volume Shampoo te proberen, was het een gemakkelijk en enthousiast ja van mij. In de hoop mijn haarproblemen op te lossen, heb ik het meteen op de proef gesteld. Blijf lezen in mijn Moroccanoil Extra Volume Shampoo review wat ik heb ontdekt. Je kan een 250ml fles voor €25,80 bij bol.com bestellen.

Moroccanoil Extra Volume Shampoo review

Over de Moroccanoil Extra Volume Shampoo

  • BEST VOOR: Richt zich op fijn, slap haar; werkt op alle haartypes
  • GEBRUIK: Volume
  • POTENTILE ALLERGENEN: Nee
  • ACTIEVE INGREDINTEN: Arganolie, lindeknopextract
  • VEGAN: Ja
  • Wreedheidsvrij: Ja
  • PRIJS: €25,80 voor 250ml
  • OVER HET MERK: MoroccanOil begon 10 jaar geleden toen mede-oprichter Carmen Tal een transformerende haarervaring had met het gebruik van arganolie om een ​​schadelijke kleurbaan te herstellen. Sindsdien is het merk MoroccanOil uitgegroeid tot een volledige lijn van met arganolie doordrenkte haar- en lichaamsproducten met als doel prachtige transformaties te bieden en haar klanten meer vertrouwen te geven.

Over mijn haar: verzwaard

Ik heb kort, dik, golvend haar. Een van mijn grootste gevechten is het vinden van een shampoo die me blijvende resultaten geeft. Ik heb iets nodig gehad dat mijn dagelijkse zweet volhoudt. Mijn haar van de tweede dag is platter dan normaal geworden omdat ik elke dag op de fiets zit, en het zweet was niet goed voor mijn gezicht of hoofdhuid. Droogshampoo werkt af en toe, maar ik ben niet zo gek op pleisteroplossingen. Ik wil iets dat mijn hoofdhuid verzorgt en me fris haar geeft dat op de derde dag zijn leven niet verliest. (Ik was meestal om de drie dagen.) Ik was net klaar met het proberen van een paar hydraterende shampoos die veel te zwaar waren voor mijn haar, en daarvoor gebruikte ik Oribe’s Gold Lust-duo, waar ik dol op was. Door mijn nieuwe lengte breng ik mijn haar vaak aan (föhn, stijltang, krultang, noem maar op), dus ik gebruik graag producten die de gezondheid en integriteit van mijn haar behouden en beschermen.

Het gevoel: verrassend licht

Meestal, als ik een product gebruik dat argan bevat, verwacht ik dat het zwaar is. Arganolie is niet per se zwaar, maar ik heb de neiging om de haarheld te koppelen aan dikker haar dat een betere kans heeft om niet te verzwaren. Maar deze formule is super duper licht. Een plas in je hand is bijna gewichtloos en het is ook niet zwaar om te gebruiken. Hoewel ik er vóór de proef zeker van was dat dit goed zou werken op mijn haartype, kan ik na gebruik (en als professionele stylist) ook zeggen dat ik er zeker van ben dat deze shampoo het goed zou doen op fijner, slapper haar. Ik hoopte en verwachtte volume bij mijn wortels te krijgen, maar ik had het gevoel dat mijn hele haardos meteen voller werd. Geen grapje.

Moroccanoil Extra Volume Shampoo review

De geur: hemelse amber aroma’s

Wat. Is. Deze. Geur! Holy smokes, ik werd serieus verliefd. Als het als parfum zou kunnen worden gebotteld, zou ik het helemaal dragen. Pittige amberaroma’s pakken me altijd en zonder mankeren zijn enkele van mijn persoonlijke favoriete tonen. De geur van deze shampoo is warm, rijk en misschien zelfs provocerend. Maar het wordt ook in evenwicht gehouden door deze sensuele, ontspannende, mogelijk bloemige kant die het allemaal verzacht en harmoniseert als je wilt. Ik begrijp waarom ze lichaamsproducten hebben gemaakt met een geur als deze, en ik ga zeker wat van hun body butter voor mezelf halen nadat ik klaar ben met het schrijven van hun recensie.

Ingrediënten Kwaliteit & Concentratie: argan-geïnfuseerd

Arganolie, het belangrijkste ingrediënt dat in alle producten van MoroccanOil wordt verwerkt, is afkomstig van arganbomen in Marokko en zit boordevol transformerende krachten voor haar. De rijkdom aan antioxidanten, vitamines, mineralen en vetzuren dienen om de elasticiteit van het haar te herstellen en bieden glans en kracht van binnenuit. Het is ook een hydraterend ingrediënt dat droog, beschadigd haar kan voeden en aanvullen en dient als een UV-beschermer en neutralisator van vrije radicalen. Deze specifieke formule, de Extra Volume Shampoo, zit ook boordevol met een ingrediënt genaamd lindenknopextract, dat wordt gebruikt om het haar op natuurlijke wijze op te vullen voor die glanzende, gezonde volheid die het oplevert.

De reiniging was zacht bij elk gebruik, mijn haar werd nooit zwaar en de resultaten van gezond haar met een natuurlijk ogend volume hielden stand tijdens een aantal zwaar zweterige proeven. Afgezien van deze opvallende ingrediënten, is deze shampoo gemaakt zonder het gebruik van sulfaten, parabenen of ftalaten en voldoet het aan de schone normen van BeautyToko.

Het resultaat: blijvend volume, all-over

Wat me meteen opviel met deze shampoo was dat mijn haar overal vol was. Ik hoopte en verwachtte volume bij mijn wortels te krijgen, maar ik had het gevoel dat mijn hele haardos meteen voller werd. Geen grapje. Op de derde dag, na verschillende trainingen (om nog maar te zwijgen van tonnen zomervochtigheid), zag mijn haar er net zo fris uit als op de eerste dag met andere betrouwbare producten. Ik was eraan gewend geraakt dat mijn haar na verloop van tijd plat werd, maar in plaats daarvan krulde ik mijn haar op dag drie en het leek alsof ik het die ochtend net had gewassen. De reiniging was zacht bij elk gebruik, mijn haar werd nooit zwaar en de resultaten van gezond haar met een natuurlijk ogend volume hielden stand tijdens een aantal zwaar zweterige proeven. Ik combineerde de shampoo met mijn Gold Lust-conditioner en had het gevoel dat mijn haar elke keer als ik douchte naar een luxe spa ging. Alles aan mijn ervaring met deze shampoo was hemels.

De waarde: gemiddeld merknaam

Met de meeste volumineuze shampoos van merknamen die tussen € 20 en € 30 binnenkomen, komt de MoroccanOil Extra Volume Shampoo binnen tegen een eerlijke, bijna gemiddelde prijs van €25,80. Natuurlijk kun je misschien iets krijgen voor 5 euro bij de drogisterij die beweert hetzelfde te doen, maar ik garandeer je dat je geen fles zult vinden die zo effectief is met een schone formule en een moordende geur. Ik zou merkproducten niet classificeren als budgetvriendelijk, maar binnen hun eigen categorie zou ik zeggen dat deze prijsstelling volkomen eerlijk is, en je krijgt zeker waar je voor betaalt. Je haar zal je er dankbaar voor zijn.

Moroccanoil Extra Volume Shampoo review

Moroccanoil Extra Volume Shampoo review: eindoordeel

De MoroccanOil Extra Volume Shampoo geeft onmiddellijk volheid, duurzaam, gezond uitziend haar en een hemelse geur die je doet verlangen naar je volgende zachte reiniging. Ongeacht je haartype, als je slap, futloos haar hebt, zal deze shampoo zeker de boel opfleuren.

U leest: Moroccanoil Extra Volume Shampoo review: direct volheid

Ook populair: Top 10 beste föhn voor krullen van 2021 volgens haarstylisten