Moroccanoil Paddle Brush review + droogshampoo review

Moroccanoil Paddle Brush review

Moroccanoil staat bekend om hun hoogwaardige haarproducten, die vaak achter de schermen van de meest prestigieuze modeshows en in handtassen van beroemdheden te vinden zijn. De geur van de lijn is gewoon geweldig en zeer geliefd bij velen, het vertegenwoordigt hun kenmerkende geur waar je nooit genoeg van krijgt. In deze Moroccanoil Paddle Brush review + droogshampoo review geef ik mijn mening over de populaire Moroccanoil Paddle Bruh en de Droogshampoo van het felbegeerde merk. Zijn deze haarproducten net zo goed als hun bekende shampoo, conditioners en haarolie?

Moroccanoil Paddle Brush review

Moroccanoil Paddle Brush review

Dit jaar moest ik een nieuwe borstel kopen – nadat mijn geliefde GHD paddle haarborstel, die al behoorlijk beschadigd was, besloot ik voor de Moroccanoil keramische peddelborstel te gaan. Voor mijn type en lengte van haar zijn peddelborstels mijn favoriet. Het is ook belangrijk voor mij dat borstelharen niet van dieren afkomstig zijn.

De aanschaf van mijn nieuwe borstel zal in 2021 hoogstwaarschijnlijk tot de topaankopen behoren. Het belangrijkste pluspunt voor mij is dat de paddle brush ondanks zijn formaat extreem licht van gewicht is. Door het keramische materiaal en de speciale ionische eigenschappen belooft de borstel een gelijkmatige warmteverdeling, wat de droogtijd verkort. Ik ben een zelfverklaarde snelle haarborstelvernietiger, en na een paar maanden gebruik heeft deze nog steeds de originele vorm – niets op de borstel ontbreekt, zelfs het logo is nog steeds intact.

Omdat ik meestal haast heb als ik mijn haar borstel, is het voor mij ook erg belangrijk dat de houder bedekt is met rubber. Sommige van de kleinere borstels met gladde plastic houders vallen vaak uit mijn handen…het feit dat waarschijnlijk mijn status als een snelle haarborstelvernietiger bevestigt. In de houder is ook een mini-accessoire verborgen om het haar in afzonderlijke strengen te verdelen. Het is handig wanneer u iets speciaals aan het stylen bent en u het haar in afzonderlijke secties moet splitsen.

Moroccanoil droogshampoo review

Moroccanoil Paddle Brush review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-2.png

Moroccanoil droogshampoo is verkrijgbaar in twee kleuren – voor donker en licht haar. Mijn keuze is natuurlijk een versie voor licht haar. Voor het gebruik schud ik het, til dan de individuele haarlokken op en verdeel de droge shampoo in de lijn tussen de strengen. Het is ook uitstekend geschikt voor het absorberen van de onaangename geur die in het haar wordt gevangen. Bij correct gebruik laat het geen poederachtig residu achter en werkt het heel goed op licht haar.

Het is praktisch in gebruik en de sprayer werkt geweldig – hij is zeer nauwkeurig bij het sprayen en verspreidt de droogshampoo met de ideale snelheid zodat deze gelijkmatig over de hoofdhuid kan worden verdeeld. Na het aanbrengen duurt het niet lang voordat de deeltjes de overtollige olie hebben geabsorbeerd, je kunt je haar na een paar minuten kammen en doorgaan met het stylen van je haar.

Het bevat rijstzetmeel voor het absorberen van overtollig vet, arganolie voor extra verzorging en glans, siliconen en alcohol, dat dient als oplosmiddel in een droogshampooformule en voorkomt dat de deeltjes aanhechten. Vanwege zijn doel is de droogshampoo voor donkere tinten licht gekleurd met natuurlijke kleurstoffen zoals ijzeroxiden. Op de ingrediëntenlijst vinden we ook cetrimoniumchloride, dat opvliegend haar door statische elektriciteit voorkomt. De textuur van Moroccanoil droogshampoo voelt heel fijn en luxe aan, de deeltjes zijn ultra fijn en verdelen zich na het aanbrengen egaal. Gezien de kwaliteit van de formulering, is dit een van de producten waarvan ik kan zeggen dat de hogere prijs gerechtvaardigd is…omdat het product echt goed presteert en resultaten oplevert.

Conclusie

Zowel de paddle brush als de droogshampoo behoren tot mijn beste aankopen van 2021. Als je net als ik moe bent van alle gebreken van je huidige haarborstel en je “The Brush” nog niet hebt gevonden, dan doe ik dat denk dat u zeer tevreden zult zijn met de aankoop van Moroccanoil peddelborstel en de droogshampoo.

U leest: Moroccanoil Paddle Brush review + droogshampoo review

Ook populair: Hoe doe je een co-wash en welke fouten moet je vermijden?

Dit vind je misschien ook leuk: