Moschino Fresh Couture review: fascinerend en verfrissend

Moschino-Fresh-Couture-review-

Jeremy Scott heeft zijn creatieve durf veel verder gebracht. Moschino Fresh Couture is een luxe geur die wordt gepresenteerd in een verpakking die bijna identiek is aan een beroemde multifunctionele huishoudelijke reinigingsspray. Alleen al daarom was ik enorm nieuwsgierig geworden naar hoe de geur ruikt op mijn huid. In deze Moschino Fresh Couture review deel ik mijn ervaringen met deze in-het-oog-springende parfum.

Het idee van de ontwerper is om zich te verzetten tegen de luxe en kostbaarheid van een essentie van haute couture met de meest gewone en gebruikelijke verpakking van producten die worden gebruikt voor huishoudelijke schoonmaak, en zo de maximale tweedeling te creëren tussen hoog en laag, tussen exclusief en massief. Hij is niet de eerste ontwerper die onder de dekmantel van hetzelfde argument de mal doorbreekt, en hoewel we een poging doen tot abstractie, gaan we het begrijpen vanuit een artistiek perspectief en erkennen we dat punt van onbeschaamdheid, provocatie en humor.

Moschino Fresh Couture review

Over Moschino Fresh Couture 

  • Geslacht: Vrouwelijk
  • Concentratie: Eau de Toilette
  • Geurfamilie: Fruitig Bloemig
  • Prijs: €47,29 voor 50ml, €55,80 voor 100ml

NOTEN

  • Topnoten: Bergamot, Mandarijn, Ylang Ylang
  • Hartnoten: osmanthus, pioenroos, framboos
  • Basisnoten: Ambroxan, houtachtige noten en patchouli

Een verfrissende citrusactige aroma

Deze geur is een houtachtige bloemengeur met fruitige akkoorden. Het fascineert vanaf het begin met de frisheid van bergamot en mandarijn gecombineerd met het exotisme van ylang ylang. In het hart geeft framboos kleur. Dat versterkt het parfum met de elegantie van de bloemige noten van witte pioenroos en osmanthus. De achtergrond accentueert de verfijning van het parfum, een combinatie van cederhout, witte patchouli en ambrox.

Het is een fris, jeugdig, zorgeloos en citrusachtig parfum. In feite, hoewel het geclassificeerd is als een fruitig bloemenaroma, is het voor mij meer een fruitige citrusgeur. Het heeft een verfrissende start waarin bergamot en mandarijn duidelijk naar voren komen. Dan wordt dat frisse akkoord zachter en zoeter dankzij de bloemige noot en framboos.

Moschino Fresh Couture review
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop.png

Niet al te zwaar

Dit is een gemakkelijk te dragen parfum voor dagelijks gebruik, het bleef ongeveer 6 uur op mijn huid aanwezig, je zou dan heel dicht bij de persoon moeten zijn om een ​​huidgeur te ruiken, en daarom is het een fijne optie voor naar kantoor en/of voor in de zomer.

U leest: Moschino Fresh Couture review: fascinerend en verfrissend

Ook populair: 13x de beste poederige parfum voor dames die sexy en fris ruiken