Moschino Pink Fresh Couture review: uitgesproken vrouwelijk

Moschino Pink Fresh Couture review

De ontwerpen van Moschino zorgen altijd voor opwinding, en de Pink Fresh Couture is daarop geen uitzondering. Het tweede deel uit de Fresh-lijn, het heeft een vrouwelijke bloemenmix en is gehuisvest in de iconische reinigingssprayfles. De geur onthult een verleidelijke mix van levendige roze pompelmoes, lelietje-van-dalen en cassis alvorens plaats te maken voor een hart van sappige granaatappel en verfijnde wilde roos. In de basis komen cederhout, ambrox en muskus samen om een onweerstaanbaar en sensueel spoor te creëren. In deze Moschino Pink Fresh Couture review vertel ik je meer over deze heerlijke parfum, welke je bij bol.com kan bestellen in 30ml (€36,49), 50 ml (48,89) en 100ml (€54,49).

Moschino Pink Fresh Couture review

Over Moschino Pink Fresh Couture

  • Topnoten: roze pompelmoes, casis, lelietje-van-dalen
  • Hartnoten: granaatappel, roze hyacint, wilde roos
  • Basisnoten: Cederhout, Ambrox, Musk
  • Geslacht: vrouwelijk
  • Concentratie: Eau de Toilette
  • Geurenfamilie: Fruitig Bloemig

Een zeer sensuele geur

De roze kleur van deze compositie kondigt een bloemig en fruitig sap aan. Het is een uitbundige en verleidelijke geur, heel vrouwelijk.

Aan de top vloeien akkoorden van roze pompelmoes en cassis, spelend met lichtgevende noten van lelietje-van-dalen. In het hart een bloemig akkoord met akkoorden van wilde roos en roze hyacint, vervoegd met knapperige granaatappelkorrels. Het eindigt met een spoor van cederhout, tonen van ambrox en muskus, die een zeer sensueel spoor op de huid achterlaten.

Het kielzog begint met een verrassende fruitige citrusexplosie geladen met roze pompelmoes, zwarte bessen en lelietje-van-dalen. Een exit begiftigd met vitaliteit en energie. Dan is er een vrouwelijk, delicaat en elegant bloemenhart dat bestaat uit een boeket van wilde rozen, knapperige granaatappel en roze hyacint. Al deze conjugatie rust op een meer ondeugende achtergrond met tonen van cederhout, muskus, ambroxan, die een zeer sensueel spoor achterlaten.

Moschino Pink Fresh Couture review

Op en top vrouwelijk

De selectie van een goed parfum is belangrijk om schoonheid uit te drukken, omdat een geur persoonlijkheid, arrogantie en aantrekkingskracht kan opleggen. Fresh Couture Pink Eau de toilette is een geur die ze allemaal samenbrengt en romantiek en zoetheid toevoegt aan je aanwezigheid.

Het biedt een uitstekende projectie en een lange duur, en boeit alle zintuigen na zijn passage, zonder te hardnekkig en overweldigend te zijn. Zijn magnifieke aroma gecombineerd met zijn eigenaardige fles vormt een onweerstaanbaar duo om te ruiken en te zien. De roze kleur en het uitbundige en verleidelijke karakter van de vloeistof maken het een uitgesproken vrouwelijke geur.

Moschino Pink Fresh Couture is verkrijgbaar in 30 ml, 50 ml en 100 ml bij bol.com.

U leest: Moschino Pink Fresh Couture review: uitgesproken vrouwelijk

Ook populair: Top 10 meest verkochte parfum ter wereld voor dames aller tijden