Murad Rapid Age Spot Correcting Serum review

Murad-Rapid-Age-Spot-Correcting-Serum-review-2

Tot mijn 20e zag mijn gezicht eruit als een overrijpe banaan. Tegenwoordig is mijn gezicht zonder meer het bewijs dat ik een levend, menselijk persoon ben, maar enkele jaren geleden was mijn huid bijzonder dof, vlekkerig en verkleurd. Mijn littekengevoelige olijfhuid had elke puist, mee-eter, muggenbeet, kras en schaafwond gecatalogiseerd in de vorm van hyperpigmentatie. Acne is dubbel stressvol als je weet dat het gepaard gaat met bagage. Toen kwam ik in aanraking met een een product van Murad en in deze Murad Rapid Age Spot Correcting Serum review lees je wat dit kan betekenen voor acne of hyperpigmentatie.

Murad Rapid Age Spot Correcting Serum review

Murad Rapid Age Spot Correcting Serum review

Wanhopig op zoek naar een oplossing, stuitte ik op Murad’s Rapid Age Spot en Pigment Lightening Serum, googelde de recensies en waagde een kans. Murad is een door dermatologen opgericht huidverzorgingsbedrijf met een uitgebreide collectie elixers, verpakt in mooie flacons en tubes. De ingrediënten zijn klinisch. In het serum dat ik probeerde, werken glycolzuur en hydrochinon zogenaamd samen om dode huidcellen los te maken en verkleuring te verlichten. (Merk op dat hydrochinon momenteel door de FDA wordt bestudeerd vanwege de mogelijk schadelijke bijwerkingen.)

De formule is geconcentreerd. Eén pompje van de krachtige gelei is meestal voldoende voor elk halfrond van mijn gezicht. En, misschien wel het belangrijkste, de toepassing is eenvoudig. Ik start de behandeling onmiddellijk nadat mijn vlek geneest – post-acnevlekken zijn het gemakkelijkst te vernietigen in hun larvale stadium. Ik wrijf het serum op een schone huid, wanneer deze het meest ontvankelijk is. Het ruikt vaag medicinaal, als een voorgeschreven zalf, maar er is geen geur of residu als het eenmaal is opgenomen. Mijn huid blijft achter met een geactiveerde tinteling die me vertelt dat het werkt. Ik verzegel het met een vochtinbrengende crème en koester me in de gloed van de moderne dermatologische wetenschap.

Ik herhaal dit proces elke avond voor het slapengaan, alleen zo lang als nodig is. Meestal zie ik tegen de derde nacht een zichtbare vermindering van donkere vlekken. Op de vijfde dag worden ze onmerkbaar. Na een week ben ik ze helemaal vergeten. Ik heb hyperpigmentatie toegevoegd aan de lijst met dingen waar ik níet meer mee hoef te leven net als, aangezien ik in de 30 ben – zuivel en nachtbrakers. Dat noem ik vooruitgang.

U leest: Murad Rapid Age Spot Correcting Serum review

Ook populair: Top 8 beste nachtcrème voor vrouwen volgens dermatologen

Dit vind je misschien ook leuk: