Nacht serum voor het gezicht nr. 1: het L’Occitane Serum

nacht serum gezicht

Herstel de glans van uw huid met L’Occitane Immortelle Reset Overnight Serum. Het leven kan behoorlijk stressvol worden en na een tijdje kan al die spanning op je huid zichtbaar worden in de vorm van rimpels, droogheid en zelfs irritatie en roodheid. Maar gelukkig voor gestreste zielen overal, is daar een drankje voor in de vorm van L’OCCITANE’s Immortelle Reset Overnight Serum. Doordrenkt met gouden bubbels die hun magie uitoefenen terwijl je slaapt, is dit krachtige nacht serum voor het gezicht een droom die uitkomt.

Zoals je misschien al weet, vindt huidherstel en -herstel plaats als we slapen, waardoor dit de beste tijd is om je huid wat meer munitie te geven in de strijd tegen huidagressors en -agers. Dit nieuwe serum van L’OCCITANE bevat drie actieve ingrediënten en helpt het natuurlijke verjongingsproces van de huid te maximaliseren en ervoor te zorgen dat u elke ochtend wakker wordt met een prachtige stralende huid. Ja, deze topper van L’Occitane zit nu standaard in mijn avondroutine voor het slapen gaan!

Nacht serum gezicht

Hét serum tegen vermoeidgeid en stress

Acmella oleacera, dat bekend staat om zijn botox-achtige effect, helpt de spierspanning te verminderen en tegelijkertijd rimpels in het gezicht te verzachten die worden veroorzaakt door stress en vermoeidheid. Marjolein-extracten helpen de huid te resetten en te verjongen door de huid te beschermen tegen de negatieve effecten van vervuiling en lifestyle-agressors en ten slotte helpt de etherische olie van Immortelle de microcirculatie van de huid te stimuleren en verhoogt het de collageensynthese voor een stevigere, gladdere huid.

Om de volledige effecten van dit luxe serum te krijgen, masseert u eenvoudig drie pompjes van het product in de huid na het reinigen en tonifiëren van uw gezicht. Concentreer je op je slapen en de zijkanten van je nek om de spanning te verminderen. Met meer dan 3000 gouden bubbels van Immortelle etherische olie in het product, dringt het satijnzachte serum snel in de huid, waardoor je onmiddellijk hydrateert zonder enig vet of residu.

Maar geloof ons niet zomaar, een onderzoek onder 31 vrouwen, uitgevoerd gedurende 28 dagen, onthulde hoe dit nacht serum voor het gezicht op hun huid aanvoelde en de zichtbare resultaten die ze zagen. Na 28 dagen gebruik was 100% van de vrouwen het erover eens dat hun huid er getransformeerd en energiek uitzag en 90% zei dat hun huid er jonger uitzag.

Het L’Occitane Immortelle Reset Overnight Serum is online bij bol.com te bestellen.

Ook populair: Kleurbeschermende shampoo: Moroccanoil Color Complete!