Nachtblind Bril kopen? Bestel de Sinner Nachtbril online!

nachtblind bril

Moet jij vaak in het donker de weg op, dan is het gebruik van een Nachtblind Bril een grote aanrader voor de veiligheid. Dit product is speciaal ontwikkeld om felle koplampen, lantaarnpalen of reclameborden te neutraliseren, zodat je geen last krijgt van oog- of hoofdpijn. Een prettig idee wanneer je in het donker de weg op moet! 

Rijden in het donker: het is niet ieders favoriete bezigheid. Beperkt zicht door weersomstandigheden en felle verlichting kunnen zorgen voor diverse klachten en concentratieverlies. Een Sinner Nachtblind Bril is dan een grote aanrader. Je hoeft niet met je ogen te knijpen of extra concentratie van jezelf te vergen, met een bril als deze heb je een eenvoudige oplossing bij de hand om ‘s nachts aangenaam te rijden. Ook bij hevige mist, neerslag of sneeuw wordt uw beeld verduidelijkt. Een aanrader voor nacht chauffeurs, maar ook voor sporters, vissers, fietsers of wandelaars! Bij Bol.com kan je de Sinner Nachtbril voor €39,99 eenvoudig online bestellen. Dit is de hoogst waardeerde bril door klanten en het wordt in een hoesje meegeleverd.

Rijd veilig in het donker met de Sinner Nachtblind Bril! Het hoogst gewaardeerd op Bol.com.

nachblind brilbestel knop 2

Waarom gele glazen?

Waarom heeft een bril als deze gele glazen? Dat komt omdat de ogen gedurende donkere perioden als ochtend, avond of nacht alleen felle blauwtinten waarnemen op de weg. Dit kan storend zijn wanneer je rijdt. Denk aan felle tegenliggers. Door deze kleur te dragen wordt er een prettige lichtbalans gecreëerd. Je merkt het verschil direct wanneer je hem op heeft, de storende lichteffecten zijn meteen een stuk gedempt door de juiste kleurbalans. Ook wegmarkeringen worden duidelijker zichtbaar, evenals het zicht tijdens barre weersomstandigheden. Bovendien bieden de Polaroid brilglazen 100% UV-protectie.

 

Een nachtblind bril voor optimale veiligheid

Wil je aangenaam de weg op tijdens de donkere uurtjes, dan is het dragen van de Nachtblind Bril een goede tip. De bril zorgt ervoor dat de contrasten op de weg op aangename wijze geneutraliseerd worden, dat felle koplampen, reclameborden, lantaarnpalen of andere normen van hinderlijk licht minder storend zijn. Het zicht wordt ook tijdens hevige regen, wind, storm, sneeuwval of mist verbeterd. Je ziet markeringen op de weg beter en door het lichte gewicht heeft de nachtbril een aangenaam draagcomfort. Je kunt er bij Bol.com een bestellen van het merk Sinner voor €39,99. Dit product is het hoogst gewaardeerd door de klant en wordt meegeleverd in een gratis brillenhoes. Een verbeterde zicht tijdens de nachtrit in een handomdraai!

nachtblind brilbestel knop 2