Nageldroger voor gewone nagellak: Herome Rapid Nail Dry Spray

nageldroger voor gewone nagellak

Het hebben van prachtige nagels is iets dat een modieuze vrouw nooit zal verwaarlozen. Het zorgt er niet alleen voor dat je je veel zelfverzekerder voelt, maar het is ook een manier om ervoor te zorgen dat er goed voor je gezondheid wordt gezorgd, aangezien goed gepolijste nagels alleen maar kunnen betekenen dat je je persoonlijke hygiëne behoorlijk goed beheert. En met de beste nageldroger voor gewone nagellak, kun je er zeker van zijn dat het onderhouden van vlekkeloos mooie nagels op geen enkel moment een probleem zal zijn.

Als je de voordelen begrijpt van het zelf doen van je nagels, weet je ook dat het even duurt voordat je perfect gemanicuurde of gepedicuurde nagels kunt hebben. Daarom wil je er zeker van zijn dat je vers gelakte nagels niet bederven of besmeurd raken, zelfs niet na slechts een paar minuten dat je ze hebt laten doen. Je zou de tijd, moeite en natuurlijk het geld dat je zou steken in het perfectioneren van die nagels niet willen verspillen. Niemand zou willen dat zoiets zou gebeuren. Daarom willen we u graag wijzen op de volgende voordelen van het gebruik van een nagellak droogspray om uw perfect verzorgde nagels lang mee te laten gaan.

Het hebben van een nail dry spray van goede kwaliteit is een van de nagelproducten waarin je moet investeren, omdat het hebben van een nageldroger zeker alle ongelukken zal helpen voorkomen terwijl je wacht tot je nagels op natuurlijke wijze drogen.

Waarom een UV- of LED lamp niet werkt

Je vraagt je misschien af of je een UV-lamp, een LED lamp of een soortgelijke lamp voor gewone nagellak kanb gebruiken als dat je bij gellak ziet. Helaas kan dat niet. Gellakken drogen niet zoals normale nagellak, maar worden gedroogd of uitgehard via een chemische reactie die wordt veroorzaakt door het UV-licht van een UV- of LED-lamp. Dit komt doordat gel nagellakken foto-initiatoren bevatten die reageren met UV-licht om een ​​polymerisatiereactie te veroorzaken waardoor de gelpolish uithardt en uithardt. Gewone nagellak drogen met een UV-lamp is dan ook geen goed idee omdat gewone lakken geen soortgelijke chemische reactie nodig hebben. Je kan voor gewone lakken daarom veel beter een droogspray gebruiken waarbij je nagels binnen een minuut helemaal droog zijn.

De Herome Rapid Nail Dry is een handige sprayflacon voor droge nagels binnen één minuut

Droog gewone nagellak binnen 1 minuut met de Herome Rapid Nail Dry Spray

In tegenstelling tot een UV-lamp is een nail dry spray de beste nageldroger voor gewone nagellak die je kan gebruiken, zoals de populaire Herome Rapid Nail Dry Spray. Dit is een handige sprayflacon voor droge nagels binnen één minuut. Zo voorkom je dat mooi gelakte nagels snel beschadigen. De spray is makkelijk in gebruik en zorgt ervoor dat je je dagelijkse werkzaamheden snel kunt hervatten zonder dat de nagellak beschadigd raakt. Spuit eenvoudig een laagje van de Rapid Nail Dry op je nagels en binnen één enkele minuut zijn je nagels droog.

Kenmerken:

  • Droge nagels binnen één minuut
  • Versnelt het uitharden van de lak
  • Kan gericht aangebracht worden en is zuinig in gebruik
  • In een handige sprayflacon

Je kan hem voor €10,09 op bol.com bestellen.

Ook populair: 6x de beste nagellak remover zonder aceton die extra mild zijn