Nagels met wit randje zetten? Gebruik French tips!

nagels met wit randje

Hou jij van mooie en verzorgde nagels, het liefst in de bekende French Manicure look met een mooie witte rand? Zelf ben ik lang op zoek gegaan naar een product wat professioneel oogt en toch betaalbaar is. Na lang testen vond ik de kunstnagels van het merk Broadway verreweg het beste. Deze nepnagels zien er heel natuurlijk uit en zijn van zichzelf al helemaal voorzien van het French design, inclusief wit randje. Je hoeft ze alleen maar op te plakken met de speciale nagellijm en binnen een kwartiertje zitten ze muurvast en kan je er dagenlang met veel plezier mee rondlopen.

Ben jij op zoek naar French Manicure nagels met wit randje? Dan zijn de Broadway producten het allermooist. Wanneer je op Bol.com zoek naar dit bekende merk, zie je dat de Broadway Natural Illusions Clever nagels het best verkocht zijn en ook het hoogst gewaardeerd worden. Een pakje bevat 24 nagels in diverse lengten, dus zo kan je ze precies aanpassen op jouw nagellengte. Er zijn verschillende versies waar je uit kan kiezen, maar de Naturals Illusions Clever versie is het meest natuurlijk.

Bestel hier de bestverkochte French Manicure kunstnagels van Bol.com voor €10,49 online!

nagels met wit randje

Natuurlijke nagels met wit randje

Wat zo mooi is aan de broadway producten is dat ze er heel natuurlijk op de nagel uitzien. Zo zie je je eigen nagels er bijvoorbeeld niet doorheen, wat bij andere versies vaak wel het geval is. Zelfs het halve maandje is subtiel in het design opgenomen, wat zorgt voor een nog natuurlijker effect. Je hoeft niet steeds langs de nagelsalon voor dure gel- of acrylnagels die je continue moet blijven opvullen om de zoveel tijd. Je kunt gewoon zelf deze fantastische nagelproducten gebruiken! Je kan kiezen uit diverse soorten zoals kleur, nageltiplengte of vorm. Het is maar net wat het beste past bij jouw huidskleur en voorkeur!

Bij Bol.com ben je het voordeligst uit met het aanschaffen van deze mooie Broadway nagels met wit randje. Hier geldt namelijk ook staffelkorting, wat betekent dat je korting krijgt wanneer je meerdere exemplaren aanschaft. Zo kost een pakje €8,75 wanneer je er zes tegelijk bestelt. Dit scheelt een hoop geld op een langere termijn! Ook bespaar je een hoop op regelmatige bezoekjes aan de salon. Het product werkt snel, makkelijk en voordelig. Daarnaast oogt het nog eens heel professioneel. Geen wonder dat dit een bestseller is en dat de klanten zo enthousiast zijn.

nagels met wit randje

Voor al jouw nagelproducten

Voor al je nagelproducten kan je eens bij Bol om het hoekje kijken. Het assortiment is namelijk zeer uitgebreid en de prijzen zijn vaak erg fijn. Ook de levering is razendsnel, meestal heb je je bestelling een dag later in huis. Ideaal wanneer je nog een nagelvijl, een nagelriemolie of een leuk nagellakje zou willen mee bestellen. Bekijk daarom gerust eens het complete aanbod!