Nagels voorbereiden voor gellak in vier eenvoudige stappen

nagels voorbereiden gellak

De Nagels voorbereiden voor gellak op de juiste manier maakt vaak het verschil tussen een nagellak die weken meegaat en een nagellak die vatbaar is voor voortijdige afschilfering en peeling. Zorg ervoor dat je nagels op de juiste manier zijn voorbereid voordat je gellak aanbrengt. Lees verder om in vier eenvoudige stappen te ontdekken hoe je je nagels op de juiste wijze voorbereid voor een gel manicure.

Nagels voorbreiden voor gellak

1. Vermijd het gebruik van water

Het is belangrijk om het gebruik van water op de nagels of producten die vocht of olie bevatten te vermijden voordat u gellak aanbrengt. Vingernagels nemen snel water op en zetten uit, wat betekent dat nagels die na het weken zijn gelakt, samentrekken als ze droog zijn en ervoor zorgen dat de nagellak afbladdert. Als je last hebt van droge handen of vingernagels, werk dan aan het toevoegen van vocht zodra je manicure klaar is.

2. Denk aan de nagelriemen

Het verzorgen van de nagelriemen is een belangrijke stap in de voorbereiding van de gellak. Nagelriemen zijn dode stukjes huid die zich aan de nagelplaat aan de basis van de nagel hechten. Eenmaal verwijderd, zult u merken dat gellak zich aan de nagel hecht zoals het hoort. Pure Nails nagelriemverwijderaar en een nagelriemtang zijn fantastische producten om je nagelriemen veilig van het nagelbed te verwijderen.

Wil jij binnen één minuut elastische en soepele nagelriemen? De Herome Nagelriem Gel maakt de vastzittende nagelriemen los en verwijdert op milde wijze losse velletjes

Nagels voorbereiden voor gellak

3. Vijl de nagelplaat

Vijl tot slot de nagelplaat om eventuele resterende dode huidcellen los te maken en glans te verwijderen.

4. Prime de nagels

Nadat de nagels van rand tot rand zijn gepolijst, moeten alle vuil en overtollige olie worden verwijderd met een pluisvrij doekje ennagelvoorbereidings- en scrubformule. Hoewel primer optioneel is, kunnen nagels baat hebben bij een primer met Halo Mega Bond om een ​​sterke hechting tussen de natuurlijke nagel en de gellak te garanderen, vooral als nagels gevoelig zijn voor overtollige olie. Vergeet niet om de binding volledig te laten drogen voordat u gellak aanbrengt.

Als je merkt dat gellak niet lang na het voltooien van de manicure loslaat of afbladdert, volg dan onze toptips om zeker te zijn van een veilige hechting tot 3 weken of langer.

De Sera Primer, Base & Top Coat voor Gellak Nagels complete set flesjes van 10ML voor het aanbrengen van een mooie kleur gel nagellak zodat deze tot wel twee weken mooi blijft zitten

Nagels voorbereiden voor gellak
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is knop-1.png

U leest: Nagels voorbereiden voor gellak in vier eenvoudige stappen

Ook populair: Pink Gellac kopen? Bestel hier de startersset voor €89 online!

Dit vind je misschien ook leuk: